Hardloophorloges

10

Hardloophorloges

Meet je iedere run graag zo nauwkeurig mogelijk en laat je een hardlooparmband met je smartphone liever thuis, dan zijn een van onze hardloophorloges een fijne uitkomst. Je kiest uit verschillende modellen voor heren en dames, de hardloophorloges zijn slijtvast, kunnen hierdoor tegen een stootje en hebben een lange batterijduur. De batterij is snel opgeladen en doordat de running horloges waterdicht zijn tot 50 – 100 meter, meet je ook jouw zwemtrainingen met het horloge. Naar wat voor model ben je op zoek?

Garmin hardloophorloges met en zonder muziek

Luister je tijdens je run graag een playlist via Spotify of Deezer? Kies dan voor een hardloophorloge met muziek, zoals de Garmin Forerunner 245M of de Garmin Forerunner 645M. Draadloze oortjes of een draadloze hoofdtelefoon koppel je eenvoudig aan je hardloophorloge en het hardloophorloge kan tot wel 500 nummers opslaan.

Uiteraard kies je ook uit verschillende modellen zonder een muziekfunctie. Wat het beste hardloophorloge voor jou is, is volledig afhankelijk van de eisen die je stelt aan je running horloge.

Betaal contactloos via Garmin Pay

Duik je na een lange run snel de supermarkt in voor een flesje water of sportdrank? Dan is een pinpas in je hardlooptight niet altijd even handig. Je wilt immers zo vrij mogelijk blijven bewegen en met zo weinig mogelijk bezittingen starten aan je rondje van 8K of je duurloop. Kies dan voor een van de Garmin hardloophorloges met de Garmin Pay functie, zoals de Garmin Fenix 6S Silver of de Garmin VENU. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je contactloos kunt pinnen tot en met € 25,-.

Polar hardloophorloges in verschillende uitvoeringen

Naast een ruime collectie aan Garmin hardloophorloges en Garmin accessoires, kies je bij RunningDirect ook uit Polar hardloophorloges in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan de Polar M430, Polar Vantage en de Polar Ignite. Ga voor een losse hardloophorloge, of kies uit een bundel met een hartslagmeter.

Kies uit verschillende accessoires voor hardloophorloges

Naast dat je verschillende horloges via RunningDirect bestelt, zit je bij ons ook helemaal goed op het gebied van accessoires voor hardloophorloges. Denk hierbij aan oplaadkabels, hartslagsensoren voor je run en hartslagsensoren voor zwemtrainingen.