Saucony Triumph 17 vs. Saucony Triumph 18

30 June 2020
Saucony Triumph 17 vs. Saucony Triumph 18

De Triumph 18 van Saucony is de meest dempende hardloopschoen van het merk en heeft een aantal updates gekregen. Je ervaart een snel gevoel tijdens lange runs, met het luxe comfort wat je wenst. Wat het verschil is tussen de Saucony Triumph 17 en de Triumph 18, lees je in deze blog.

Saucony Triumph 18 hardloopschoenen met luxere en zachtere materialen

Voor de Triumph 18 heeft Saucony nog luxere en zachtere materialen gebruikt dan je gewend was van de Triumph 17. Hierdoor wordt je loopcomfort verder vergroot en de FORMFIT voelt als een luxe kuipstoel voor je voet. Daarnaast zorgt het engineered mesh bovenwerk met 3D-geprinte overlays voor flexibiliteit en stevigheid, precies waar jij dat nodig hebt.

Een gestroomlijnder design

Zet je de Triumph 17 naast de Triumph 18 van Saucony, dan valt het je direct op dat er aan het design van de hardloopschoenen gedacht is. Deze ziet er gestroomlijnder uit en door de vernieuwde hielkap profiteer je van een steviger lockdown gevoel. De suède tong en hoogwaardige textielen zorgen voor een luxe gevoel.

Saucony Triumph 18 hardloopschoenen hebben een verbeterde tussenzool

Ook de tussenzool heeft de nodige updates gebruiken. De vernieuwde opbouw zorgt, samen met een duurzamer rubber, voor een comfortabel en snel gevoel. Het loopcomfort wordt verder vergroot door, PWRRUN+, het innovatieve lichtgewicht dempingsmateriaal van Saucony. Hierdoor ervaar je tijdens korte en lange runs veel comfort en luxe.

Met een gewicht van 315 gram (heren) en 275 gram (dames) is de Triumph 18 tien gram zwaarder dan zijn voorganger.