Saucony Ride ISO 2 vs. Saucony Ride 13

28 May 2020
Saucony Ride ISO 2 vs. Saucony Ride 13

De Saucony Ride 13 is een fijne neutrale hardloopschoen voor het lopen van lange afstanden en inmiddels een erg geliefde allrounder geworden. Voor dit model heeft het merk een aantal veranderingen doorgevoerd. Wat het verschil is tussen de Saucony Ride ISO 2 en de Saucony Ride 13, lees je in deze blog.

Saucony Ride 13 hardloopschoenen met een FORMFIT bovenwerk

De grootste verandering voor de Ride 13 van Saucony is te vinden in het bovenwerk. De ISOFIT upper van de Ride ISO 2 is vervangen door een FORMFIT bovenwerk. Je voeten worden hierdoor beter ondersteund en je loopcomfort wordt vanaf de eerste stap vergroot. Naast dat dit materiaal je als loper vele voordelen biedt, ziet het design van de hardloopschoen er ook nog eens gestroomlijnder uit.

Een hoge energieteruggave door het PWRRUN-dempingsmateriaal

Ook de tussenzool heeft een flinke upgrade gekregen. Het nieuwe PWRRUN-dempingsmateriaal vervangt de EVERUN demping uit de Saucony Ride ISO 2. Je profiteert van een ideale mix van demping en responsiviteit en je ervaart een hoge energieteruggave.

Maximale duurzaamheid door de blown-rubber slijtzool

Om je maximaal loopplezier te laten ervaren, heeft Saucony ook gedacht aan de duurzaamheid van de hardloopschoen. De blown-rubber slijtzool heeft een strategisch geplaatst profiel, met groeven op de plekken waar het telt. De Saucony Ride 13 is in verschillende kleurrijke designs verkrijgbaar.