Voor elke afstand de Puma Velocity Nitro 2 hardloopschoenen

8 April 2022
Voor elke afstand de Puma Velocity Nitro 2 hardloopschoenen

De motivatie voor een run is niet elke dag hetzelfde, soms zit je heel de dag al te dagdromen over de kilometers die je in de avond zal afleggen en soms moet je jezelf bij elkaar rapen om je hardloopkleding aan te doen. Al deze motivatie moet van binnen komen, een klein vonkje hoeft je maar aan te wakkeren zodat je de eerste kilometers gaat beginnen. PUMA wil een bijdrage leveren aan het eerste vonkje en je nog meer energie geven voor elke hardloopronde.

De vernieuwde alles-in-één hardloopschoen van PUMA

Het creëren van een ritme voor hardlooptrainingen zal lastig zijn in het begin. PUMA heeft ervoor gekozen om innovatieve technologieën en producten te ontwikkelen zodat jij als hardloper meer energie krijgt bij elke kilometer. Het merk gelooft erin dat met de juiste uitrusting en kleding alles mogelijk is, verleg je grenzen bij elke run en haal het maximale uit jezelf.

De PUMA Velocity Nitro 2 voor elke kilometer

De vernieuwde PUMA Velocity Nitro 2 is er voor elke run, of je nu gaat voor een intervaltraining of een duurloop, de hardloopschoenen van het merk Puma zijn er voor elke afstand. De lichtgewicht hardloopschoen zorgt voor een fijn comfort aan de voeten wat je niet het gevoel geeft dat de laatste kilometers zwaarder zijn dan de eerste kilometers.

Het originele NITRO-schuim heeft een upgrade gehad

Het originele NITRO-schuim heeft een upgrade gehad waardoor de demping en respons nog beter zijn geworden. Bij elke gelopen kilometer kunnen de benen zwaarder aanvullen, PUMA wil met een goede respons de energieteruggave verhogen zodat je nog meer uit elke run kan halen. De PUMAGRIP aan de buitenzool geeft van de loopband tot de atletiekbaan en de bossen een superieure grip. Deze grip komt door de verschillende panelen met de verschillende grip en duurzame rubbersamenstelling nog beter tot zijn recht.

Voorzien van reflecterende accenten

Omdat deze hardloopschoenen van PUMA er zijn voor elke run, zomer of winter, is er met het design van de schoen ook rekening gehouden met de donkere dagen. Er zijn op de PUMA Velocity Nitro 2 reflecterende accenten toegevoegd zodat je goed zichtbaar bent tijdens elke kilometer!