Release Alert: Nieuw binnen in November

21 November 2023
Release Alert: Nieuw binnen in November

Release alert

Ontdek de nieuwste innovaties in hardloopschoenen en -horloges en breng je hardloopervaring naar nieuwe hoogten. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid, weerbestendigheid of coaching, deze selectie heeft voor elk wat wils.

On Cloudeclipse

De On Cloudeclipse is de ultieme droom voor hardlopers die verlangen naar uitstekende demping en snelheid. Met een dubbele laag CloudTec Phase®-demping onder de voetkussens, biedt deze schoen ongekend comfort bij elke stap. Het ingebouwde Speedboard® in de tussenzool zorgt voor controle en snelheid, terwijl het bovenwerk van 100% gerecycled polyester mesh en de gebreide tongconstructie een comfortabele fit en stevige ondersteuning bieden. De rubberen buitenzool zorgt voor een stevige grip, waardoor je moeiteloos kilometers kunt versnellen zonder weg te glijden.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 307 / V 245 g
Heel drop:  6 mm

Nike React Infinity 4 GTX

Voor iedereen die op elke dag van het jaar wil hardlopen, zelfs in de meest onvoorspelbare weersomstandigheden, is de Nike React Infinity 4 GTX de perfecte keuze. Dankzij waterdicht GORE-TEX blijven je voeten droog, terwijl het zachte React foam zorgt voor een soepele en responsieve loopervaring. Het Flyknit bovenwerk heeft een interne Flyknit band voor een elastische en aansluitende ondersteuning, terwijl de waterafstotende voering en rubberen buitenzool zorgen voor extra grip en stevigheid. Laat het weer je niet tegenhouden en zet je trainingsschema voort.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 353 g / V 281 g
Heel drop: 9 mm

On

Cloudeclipse

Nike

Infinity 4 GTX

New Balance 880v13

De New Balance Fresh Foam 880 v13 is geen nieuwe binnenkomer, maar is uitgebracht in een fris kleurtje. Deze schoen is de ideale keuze voor dagelijkse hardloopsessies. Met een zachtere loopervaring dan zijn voorganger, biedt de V13 perfecte demping dankzij de ultrazachte Fresh Foam X tussenzool. De NDurance rubberen buitenzool is extra sterk en gaat lang mee, terwijl het zijdezachte synthetische mesh bovenwerk met hoog ademend vermogen je voeten comfortabel houdt. De vetersluiting zorgt voor een gestroomlijnde pasvorm, zodat je elke dag kunt genieten van je training.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 300 g/ V 238 g
Heel drop: 10 mm

Polar Vantage V3

Voor hardlopers die hun doelen willen nastreven, is de Polar Vantage V3 een krachtige metgezel. Dit sporthorloge fungeert als je persoonlijke hardloop- en lifestylecoach, met uitgebreide tools voor training, herstel en meer. Het AMOLED display, dual frequency GPS, en kaarten maken dit horloge de krachtigste ooit. Met een batterijduur tot wel 53 uur tijdens training met GPS, is de Vantage V3 klaar om jou te ondersteunen bij al je doelen en prestaties.

new balance 880v13

New Balance

880 v13

Polar Vantage v3

Polar

Vantage V3

Coming Soon


ASICS Novablast 4

Ontketen je hardloopkracht met de ASICS Novablast 4! Geniet van de perfecte balans tussen stabiliteit en energie met de vernieuwde tussenzool en buitenzool. Het FF BLAST™ PLUS ECO dempingssysteem biedt zachtere landingen en een responsieve afzet, terwijl de AHAR™ buitenzool zorgt voor een energetische bounce back en optimale grip. De verbeterde tongvleugelconstructie en ventilerende bovenwerk garanderen een comfortabele pasvorm en houden je voeten fris, terwijl de reflecterende details zorgen voor veiligheid tijdens elke stap. Klaar om moeiteloos je alledaagse runs te trotseren!

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 260 g / W 225 g
Heel drop: 8 mm

adidas Supernova Rise

Stap in de toekomst van comfort met de adidas Supernova Rise. Dankzij het Dreamstrike+ Power Foam voelt elke stap als een droom, alsof je op wolken zweeft tijdens je langere runs. Het gebruik van gerecyclede materialen in het bovenwerk biedt niet alleen een stevige omhulling, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Met de Adiwear buitenzool en het lichte ontwerp ben je verzekerd van betrouwbare tractie en moeiteloze bewegingen. Bereid je voor op een ongeëvenaarde hardloopervaring, dag in dag uit.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 291  g / W 235  g
Heel drop: 10 mm

ASICS

Novablast 4

adidas

Supernova Rise