Release Alert: Nieuw binnen in Mei

23 May 2023
Release Alert: Nieuw binnen in Mei

Release alert

 

De dagen zijn aan het lengen en we zijn steeds vaker buiten te vinden om ons rondje te doen. Bieden jouw schoenen nog wel de juiste ondersteuning voor jouw doel? De afgelopen maand zijn er weer nieuwe schoenen op de markt gekomen. Hier vind je een overzicht van de modellen die onlangs zijn uitgekomen.

hoka tecton X

HOKA Tecton X 2


Op welk pad jij je ook begeeft met de HOKA Tecton X 2 kun je het aan. Deze veelzijdige trailschoen is gewapend met een carbonplaat, waardoor jij niet rent maar vliegt over de meest uitdagende parcours. De schoen is opnieuw ontworpen met focus op gewichtsbesparing, heeft een sneldrogend Matryx® bovenwerk en houdt met de inzet aan de lip vuil buiten. Ondertussen zorgt de Vibram® Megagrip buitenzool voor ongekende grip op technische parcours zonder in te leveren op snelheid. Welke trail ga jij bestormen?

Geschikt voor: Trail | Afwikkeling: Neutraal 
Gewicht: M 252 gram / W 211 gram | Heel drop: 5 mm


nike pegasus 40

Nike Pegasus 40 Premium


De nieuwste Nike Pegasus is al een tijdje op de straat te vinden en verovert wederom weer vele harten van hardlopers. De 40e editie is de vaste partner voor vele mensen die de marathon gaan lopen of ’s avonds eropuit gaan om hun hoofd te legen. Afgelopen maand vierde de Pegasus wederom zijn verjaardag, maar dan met de Premium editie. Een serie vol vrolijke kleuren, gemaakt om op te vallen. Zien we jou binnenkort met deze Peg verschijnen?

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 309 gram / W 242 gram | Heel drop: 10 mm


nike pegasus 40

New Balance 1080 v12

Eén van New Balance favorieten is verkrijgbaar in frisse nieuwe kleuren. De New Balance 1080 v12 is misschien wel de bekenste hardloopschoen van het merk en ademt één en al comfort. Het naadloze bovenwerk vormt zich zacht om je voet heen terwijl de rubberen geblazen zool elke schok van het harde asfalt voor je opvangt. Het grote N-logo laat niet alleen zien dat je op New Balance schoenen loopt, maar zorgt daarnaast ook voor extra ondersteuning bij het middelste gedeelte van je voet. Mocht je oude paar inmiddels versleten zijn, dan kun je je favoriet nu in een nieuwe kleur dragen.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 292 gram / W 234 gram | Heel drop: 8 mm


nike pegasus 40

Adidas Ultraboost Light RFTO


Om ons rondje te kunnen blijven lopen moeten we de aarde “ons hardloopterrein” beschermen tegen vervuiling en verspilling. adidas neemt haar verantwoordelijkheid en ontwikkelt steeds meer duurzame hardloopitems om een eind te maken aan plastic afval. Het bovenwerk van deze Ultraboost Light is gemaakt van high-performance garen dat minstens 50% Parley Ocean Plastic bevat. De andere 50% van het garen is gerecycled. Dit is slechts één van adidas’ duurzame initiatieven om een eind te maken aan Plastic afval. Kom meer te weten over adidas' duurzame initiatieven.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal 
Gewicht: M 293 gram / W 262 gram | Heel drop: 10 mm


Toch op zoek naar een andere schoen? Bekijk hier onze categorie met hardloopschoenen, daar zit ongetwijfeld wat tussen.