Release Alert: Nieuw binnen in April

24 April 2023
Release Alert: Nieuw binnen in April

Release alert

Het hardloopseizoen is in volle gang en veel merken hebben weer nieuwe hardloopschoenen uitgebracht waarmee jij lekker een rondje kunt lopen door de stad of in de bossen. In de RunningDirect Release Alert hebben we een paar populaire modellen die in de afgelopen maand zijn gelanceerd voor je uitgelicht.

 

adidas ultraboost

adidas Solarboost 5

Aantrekken en gaan! De nieuwe adidas Solarboost 5 is uit en stelt je bij geen enkele training of wedstrijd teleur. Met perfecte ondersteuning, zachte demping en eindeloze energie staat deze allemansvriend dagelijks voor je klaar. Van conditie verbeteren tot aan het rennen van je tigste 10K, deze harde werker helpt je jouw doelen te verwezenlijken. De Solarboost heeft een bovenwerk wat ten minste uit 50% verschillende gerecyclede materialen bestaat en is daarmee één van adidas’ oplossingen om een einde te maken aan plastic afval.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal 
Gewicht: M 297,4 gram / W 297,4 gram | Heel drop: 10 mm

 

 ASICS GEL-Cumulus 25

ASICS GEL-Cumulus 25

Niets voelt en loopt ooit nog beter dan de gloednieuwe ASICS GEL-Cumulus 25. Deze nieuwste GEL-Cumulus laat je ervaren hoe comfort zou moeten voelen en doet elke reden om niet te gaan lopen teniet. Zin of geen zin. Weer of geen weer. Met de ASICS GEL-Cumulus 25 voelt je dagelijkse rondje als een beloning na een zware werkdag. De GEL-Cumulus 25 is uitgerust met een bovenwerk wat voor meer dan 90% uit gerecyclede materialen bestaat.

Geschikt voor: Off-road | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 255 gram / W 225 gram | Heel drop: 8 mm

 

New Balance More trail v3

New Balance More trail v3

Of je nu op zoek bent naar meer avontuur of juist rust in de natuur, alles valt of staat met een goed paar trailschoenen. De nieuwe New Balance More Trail v3 is de perfecte schoen om er even tussenuit te knijpen en de mooiste plekjes in de natuur te ontdekken. Dankzij meer demping en superieure grip flaneer jij ongestoord over oneffen terreinen en zijn zelfs onbereikbare plekken ineens toegankelijk.

Geschikt voor: Trailrunning | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 305 gram / W 265 gram | Heel drop: 4 mm

 

Pegasus

Nike pegasus 40

Nike Pegasus 40

De vertrouwde veerkrachtige Nike Pegasus is sinds 1983 niet meer uit het straatbeeld weg te denken en brengt al decennia lang hardlopers naar het podium of weer thuis na een korte avondrun. De 40e editie is uit en geeft je uiteraard weer dat hemelse verende gevoel bij elke stap, maar nu met heel wat meer comfort. De Pegasus 40 laat je genieten van totaalcomfort tijdens je 5K tot marathonsessies. Waar brengt de Peg jou dit jaar naartoe?

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 309 gram / W 242 gram | Heel drop: 10 mm 

Nike pegasus 40

On Cloudswift 3

Glijd over het asfalt met de nieuwste On Cloudswift 3. De nieuwe Cloudswift 3 is voorzien van de laatste innovaties en technieken en laat je met een vernieuwd bovenwerk en een gloednieuwe tussenzool moeiteloos versnellen. Harde klappen van het asfalt maken geen indruk op jou dankzij de nieuwste CloudTec® constructie en je voeten zitten stevig omsloten door een heerlijk zachte upper. Maak je klaar voor krachtige starten, zachte landingen en laat je kilometers door de straten heen duwen.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 320 gram / W 251 gram | Heel drop: 8 mm