Nieuw binnen: ASICS GEL-Kayano 30

28 June 2023
Nieuw binnen: ASICS GEL-Kayano 30

De legendarische ASICS Gel-Kayano viert zijn 30e verjaardag met een gloednieuwe editie. Al meer dan drie decennia voorziet de Gel-Kayano miljoenen hardlopers van uitstekende stabiliteit en heerlijk comfort, en met deze nieuwste aanwinst heeft ASICS de normen op het gebied van antipronatieschoenen naar een hoger niveau getild. Of je nu een rustige duurloop doet of snelle tempo's afwerkt, deze schoen ondersteunt je op elk moment van je run. Maar wat maakt deze schoen zo bijzonder? Lees verder om erachter te komen.

Vertrouw op de juiste ondersteuning

De GEL-Kayano 30 is speciaal ontworpen voor hardlopers die behoefte hebben aan stabiliteit. Met het nieuwste 4D GUIDANCE SYSTEM wordt je voet na elke stap geneutraliseerd, waardoor je van start tot finish kunt genieten van een fijne ondersteuning, een efficiënte afwikkeling en waanzinnig comfort. In plaats van je voet te beperken, beweegt het 4D systeem naadloos met je mee en biedt het alleen stabiliteit wanneer dat nodig is.

Kilometer na kilometer eindeloos genieten 

Voor zowel beginnende als ervaren hardlopers biedt de GEL-Kayano 30 de perfecte balans tussen stabiliteit en comfort. Met elke stap geniet je van een zachtheid die 65% hoger ligt dan zijn voorganger dankzij de prettige FF BLAST™ PLUS ECO demping en het vernieuwde PureGEL™ bij de hiel. Ook zorgt deze bekende GEL-technologie voor een optimale schokabsorptie waardoor je tijdens je trainingen en wedstrijden alleen maar comfort ervaart. Precies wat je nodig hebt om die kilometers moeiteloos te door komen.

Duurzaamheid in een nieuw jasje

Deze veelzijdige schoen is de perfecte keuze voor hardlopers die opzoek zijn naar stabiliteit, comfort én die hun steentje willen bijdragen aan een betere toekomst. ASICS gaat met de tijd mee en heeft met dit model een duurzame schoen ontwikkeld om de impact op het milieu te beperken. De Gel-Kayano 30 is voorzien van duurzaam FF BLAST™ PLUS ECO schuim, en met 24% bio-based materiaal draag je ook bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk, terwijl je kunt blijven genieten van wolkachtig comfort bij elke stap!

De ASICS GEL-Kayano 30 op een rij: 

Soort afwikkeling: Overpronatie / Support  
Ondergrond: Road 
Gewicht: Dames ca. 263g / Heren ca. 303g 
Materiaal bovenwerk: Engineered Air geweven bovenwerk  
Materiaal tussenzool: FF BLAST™ PLUS ECO foam 
Heel drop: 10mm