Nieuw: New Balance 880 V13

28 February 2023
Nieuw: New Balance 880 V13

Demping en stabiliteit als succesformule voor comfort

Vertrouw op de waanzinnige demping én stabiliteit van de New Balance 880 V13 hardloopschoen! De New Balance 880-lijn is speciaal ontwikkeld voor hardlopers die op zoek zijn naar voldoende ondersteuning in combinatie met een fijne demping. Oftewel, een succesformule voor een comfortabele en betrouwbare hardloopschoen tijdens je dagelijks runs. Lees hier hoe New Balance’s nieuwste 880-versie zachter, duurzamer en comfortabeler is dan ooit! 

Een win-win situatie: Zachter én duurzamer

Ervaar kilometer na kilometer lichte passen met het vernieuwde Fresh Foam X in de tussenzool. Zo ervaar je nóg meer demping en een zacht gevoel onder de voeten om de veelzijdigheid van elke training aan te kunnen. Ook draag je met de 880 V13 bij om de ecologische voetafdruk van jou en New Balance te verminderen. De buitenzool bestaat uit een uitstekend duurzaam NDurance rubber, wat niet ten koste gaat van een fijne grip op de weg. Duurzamer én zachter onder de voeten, een win-win voor iedereen!

Stap voor stap genieten van de ideale fit

Verwen je voeten met een uiterst comfortabele trainingsschoen. De New Balance 880 v13 heeft een vernieuwd engineered synthetisch mesh voor een heerlijk zacht gevoel voor de voeten. Het naadloze design is speciaal ontworpen zodat je een perfecte pasvorm ervaart tijdens al die kilometers die je aflegt. In combinatie met het stijlvolle ontwerp zijn je voeten uitgerust met de ideale fit!

Kilometers lang de beste comfort

Ben je als neutrale loper op zoek naar comfort, dan biedt de New Balance 880 V13 de ideale uitkomst. Kilometer na kilometer geeft de schoen voldoende demping op de hak. Maar ook bij stevigere tempolopen kun je moeiteloos het tempo opvoeren door op de responsieve voorvoet te landen. Een betrouwbare schoen met een uitgebalanceerde combinatie van fijne demping, stabiliteit én comfort waarmee je al je trainingssessies met gemak aflegt!

Shop hier de New Balance 880 V13 voor dames en voor heren.

De New Balance 880 v13 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond:
Road
Gewicht:
Heren ca. 300 gram / Dames ca. 238 gram
Materiaal bovenwerk:
Engineered synthetic mesh
Materiaal tussenzool:
Fresh Foam X
Heel drop:
10mm drop