New Balance 880 v9 vs. New Balance 880 v10

1 March 2020
New Balance 880 v9 vs. New Balance 880 v10

New Balance lanceert met de 880 v10 alweer de tiende versie van deze serie. Het model is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de meest geliefde hardloopschoenen van het merk en heeft een aantal updates vergeleken met zijn voorganger. Wat het verschil is tussen de New Balance 880 v9 en de New Balance 880 v10, lees je in deze blog.

New Balance 880 v10 hardloopschoenen met een zachtere Fresh Foam tussenzool

De New Balance 880 v10 vormt onderdeel van de Fresh Foam familie. De Fresh Foam tussenzool zorgt voor een soepele run en geeft een comfortabel gevoel onder je voeten. Je ervaart tijdens iedere stap veel demping en zachtheid, zonder dat je inlevert op ondersteuning tijdens het lopen. Daarnaast is de Fresh Foam tussenzool zachter dan de TruFuse tussenzool van de New Balance 880 v9, waardoor de hardloopschoen langer meegaat.

Kleine inkepingen door middel van lasergravering

Wist je dat er voor de New Balance 880 v10 gebruik is gemaakt van lasergravering? Er zijn kleine inkepingen gegraveerd in de zijkant van de zool, waardoor er op gewicht kan worden bespaard en de zool is flexibeler. De slijtzool zorgt door het geblazen rubber voor veel grip een een soepele afwikkeling wordt gestimuleerd. De New Balance 880 v10 heeft een gewicht van 340 gram (heren) en 256 gram (dames).

Een Hypoknit upper omsluit je voeten strak

Voor het bovenwerk is het gebreide Hypoknit materiaal gebruikt. Je voeten worden strak omsloten, zonder dat de hardloopschoenen beknellend aanvoelen. Je loopt met extra ondersteuning door de strategisch geplaatste verstevigingen en je hiel wordt omsloten en beschermd door de kraag en hielkap.