Getest: Saucony Triumph 22

24 May 2024
Getest: Saucony Triumph 22


Superieur comfort en een responsieve demping, dat is wat centraal staat bij de nieuwste Saucony Triumph 22. Deze veelzijdige schoen is er voor iedereen die dagelijks zijn hardlooprondes afwerkt en verwent je met zijn veelzijdige eigenschappen. Het waanzinnig responsieve superschuim dat normaal alleen in wedstrijdschoenen wordt verwerkt heeft nu ook zijn intrede gemaakt bij dit model. Hierdoor komt bij iedere pas comfort, zachtheid en een energiek gevoel samen zodat iedere run een feestje wordt. Daarbij profiteer je altijd van voldoende stabiliteit en worden je voeten getrakteerd op een luxueus bovenwerk dat perfect aansluit op je comfortwensen. Als kers op de taart is er geïnvesteerd in een duurzame slijtzool met meer grip, zodat je klaar bent om al je eindeloze hardloopkilometers op te vreten.

In deze review delen we de highlights van de Saucony Triumph 22, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 10 mm
Gewicht: M 286 g/ V 250 g
Materiaal bovenwerk: Engineered 3D mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: PWRRUN PB superfoam
Materiaal slijtzool: Duurzame rubberen slijtzool

Technologieën & Specificaties

Highlights van de Saucony Triumph 22

  • Extra responsieve demping: Deze schoen met maximale demping is nu ook voorzien van het super responsieve PWRRUN PB superfoam in de tussenzool. Dit zorgt voor een zachte demping die tegelijkertijd ook veel energie teruggeeft tijdens je korte én lange runs.
  • Breder platform = meer stabiliteit: Het platform is breder gemaakt bij de middenvoet waardoor je meer stabiliteit ervaart. Dit grotere landingsvlak in combinatie met het voelen van meer grondcontact laat je voet ook natuurlijker afwikkelen.
  • Comfortabel bovenwerk voor je voeten: Het engineered 3D mesh bovenwerk is zacht en ademend voor een fris gevoel onderweg. Het sluit comfortabel aan om je voet en is versterkt bij de middenvoet voor een extra ondersteunend gevoel. Dankzij een verbeterd vetersysteem kun je altijd rekenen op de optimale pasvorm.
  • Verbeterde buitenzool: De slijtzool is gemaakt van een duurzaam rubber dat beter tegen slijtage kan, zodat je schoen een stuk langer mee gaat. Ook biedt deze zool meer grip op verschillende ondergronden en kun jij je klaarmaken voor je veelzijdige hardloopkilometers.

Conclusie

Geniet van een allroundschoen waar ultiem comfort en responsiviteit een perfecte combinatie blijken te zijn. Het is je betrouwbare partner voor al je veelzijdige runs waar je net dat beetje extra wilt kunnen geven.

Dankzij het PWRRUM PB superfoam in de tussenzool doet deze schoen wat betreft demping niet meer onder voor een wedstrijdschoen. Dit zachte schuim is super responsief en laat je maximaal genieten van een energieke hardloopervaring. Het verbrede platform biedt meer stabiliteit, terwijl je nog steeds profiteert van het vertrouwde comfortabele bovenwerk dat zacht en ademend is.

Afgewerkt met een verbeterde buitenzool kun je rekenen op meer grip en vertrouwen zodra je de deur uitstapt. Het duurzame materiaal zorgt voor minder slijtage, zodat jij extra lang kunt triomferen met deze dynamische hardloopschoen!