ASICS GT-2000 7 vs. ASICS GT-2000 6

8 June 2019
ASICS GT-2000 7 vs. ASICS GT-2000 6

De zevende editie van de GT-2000 serie van ASICS zit boordevol vernieuwingen. De schoen is erg geliefd onder pronerende lopers en biedt de nodige stabiliteit en steun tijdens je run. Wat de verschillen zijn tussen de ASICS GT-2000 7 en zijn voorganger, lees je in deze blog!

De Dynamic Duomax-technologie en het Guidance Trusstic System komen  terug in de ASICS GT-2000 7

Een erg geliefde technologie die ASICS maar al te graag terug laat komen in de GT-2000 hardloopschoen, is de Dynamic Duomax-technologie en het Guidance Trusstic System. Met het supportsysteem loop je met veel stabiliteit in de middenvoet. Als pronerende loper weet je dat zwikkende beweging kilometer na kilometer opgevangen worden en je loopstijl wordt gecorrigeerd. Het Dynamic Dumoax zorgt ervoor dat je voet zich beter afwikkelt, je loopt er comfortabel en spanning op je hiel wordt verminderd.

Maak kennis met de vernieuwde tussenzool van de ASICS GT-2000 7

Loop je op dit moment op de ASICS GT-2000 6 en overweeg je om de ASICS GT-2000 7 te kopen? In dat geval merk je een verandering in de vernieuwde tussenzool. Het innovatieve Flytefoam Solyte materiaal is lichtgewicht en verzekerd je van 20% meer schokabsorptie vergeleken met de tussenzool van de ASICS GT-2000 6. Je loopt met een lichtere schoen en je ervaart een betere energieteruggave.

Een vernieuwd bovenwerk van mesh

Kijkend naar de ASICS GT-2000 6 en de ASICS GT-2000 7, heeft ook het bovenwerk een update gekregen. Dankzij het ademende mesh materiaal blijven je voeten koeler en droger, stap na stap. Ook worden je voeten beter omsloten en het bovenwerk vormt zich in de loop van de tijd naar de vorm van je voeten. De Reinforced Vamp-technologie van ASICS zorgt ervoor dat je tenen e de voorvoet door het bovenwerk worden bedekt. De schoen is hierdoor slijtvaster en langer te gebruiken.

Een veerkrachtige run door de FluidRide-technologie

Of je nu de 5K, de 10K of verder loopt, dankzij de FluidRide-technologie van ASICS ervaar je een run met extra veerkracht. Je profiteert van een responsieve demping en de High Abrasion Resistance rubberen buitenzool geeft je meer grip bij iedere stap die je zet.