atletiekunie

  • 0

ASICS GT-2000

ASICS GT 2000 de antipronatieschoen van ASICS

De ASICS GT-2000 voor heren en dames is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er ook voor jouw persoonlijke smaak voldoende keuze is. De zool van de ASICS GT-2000 bestaat uit twee onderdelen, namelijk een onder- en tussenzool. Het model heeft een overpronatie afwikkeling en is daardoor een erg fijne hardloopschoen voor lopers die behoefte hebben aan extra ondersteuning tijdens iedere landing.

ASICS GT-2000 10 hardloopschoenen met een verstevigde hielkap

Naast deze stabiele zool heeft de hardloopschoen ook een verstevigde hielkap. Deze hielkap zorgt voor een betere ondersteuning en pasvorm. Je voeten blijven kilometer na kilometer op de juiste plek in de schoen, wat zorgt voor een veilig gevoel tijdens je run.

ASICS GT-2000 10 hardloopschoenen met FlyteFoam demping

Wanneer je zo efficiënt mogelijk wilt rennen is de ASICS GT-2000 10 een musthave! De GT-2000 10 is voorzien van FlyteFoam demping voor extra veerkracht en spEVA-schuim zorgt ervoor dat de impact van iedere landing wordt verminderd. Het jacquard mesh bovenwerk zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven tijdens je run.

Profiteer van een zachtere landing met de ASICS GT-2000 10

Voor de GT-2000 10 heeft ASICS het zoolmateriaal verbetert voor een soepelere en zachtere landing. Je loopt met meer demping, overpronatie wordt door de stabiliteitsschoen tegengegaan en je voet wordt beter gepositioneerd door de zachte GEL™ in de voorvoet. De achtste editie van de running schoen heeft het merk uitgebracht met een ademend bovenwerk van mesh en een gebreid bovenwerk.

ASICS GT-2000 10 hardloopschoenen hebben een vernieuwd bovenwerk 

Dankzij het verbeterde design (mesh uit één stuk), loop je met een fijnere pasvorm. Het vernieuwde bovenwerk is versterkt op de belangrijkste gebieden en biedt hierdoor ondersteuning terwijl de voet door de loopcyclus rolt.