ASICS GEL-Nimbus 21 vs. ASICS GEL-Nimbus 20

16 January 2019
ASICS GEL-Nimbus 21 vs. ASICS GEL-Nimbus 20

Begin januari is de nieuwste ASICS GEL-Nimbus gelanceerd. De meest luxe schoen van ASICS die ondertussen toe is aan de 21e uitvoering. De schoen is geschikt voor een neutrale loper die behoefte heeft aan veel comfort. Ben je fan van de ASICS GEL-Nimbus? Dan ben je ook over deze schoen weer zeer te spreken!

ASICS GEL-Nimbus 21 vs. ASICS GEL-Nimbus 20

Wel zijn er wat aanpassingen ten opzichte van de voorganger. De belangrijkste aanpassingen lichten we hier voor je toe.

Het nieuwe 2-Layer Jacquard MESH is ontwikkeld voor een optimaal ademend vermogen. Ook voorkomt het huidirritaties en het bovenwerk zorgt voor een uiterst fijn comfort tijdens het lopen. Het nieuwe Jacquard MESH is duurzamer, gaat langer mee en het sluit door het stretch materiaal fijn om de voet. 

De ASICS GEL-Nimbus 21 heeft een ruimere voorvoet waardoor jouw tenen meer ruimte hebben tijdens het lopen.

Een gloednieuw design van de tussenzool

Het nieuwe design van de tussenzool zorgt voor een verbeterde teruggave van energie tijdens het landen en afwikkelen van de voet. Vanwege het FlyteFoam in de zool blijft het gewicht van de hardloopschoenen laag. Zeker omdat, in verhouding tot andere schoenen, de Nimbus wat zwaarder is.

De schoen heeft een externe hielkap wat voor net wat meer steun zorgt.

Verschillende heeldrops voor heren en dames

Wist je dat de achillespees bij dames en heren verschillend is? Daarom is de heeldrop bij de herenmodellen 10 mm en de damesmodellen hebben een heeldrop van 13 mm. De ASICS GEL-Nimbus 21 is leverbaar in neutrale en opvallende kleuren. Wat is jouw favoriete uitvoering?