ASICS GEL-Kayano 26 vs. ASICS GEL-Kayano 27

26 July 2020
ASICS GEL-Kayano 26 vs. ASICS GEL-Kayano 27

De ASICS GEL-Kayano is uitgegroeid tot een van de meest geliefde antipronatieschoenen. Inmiddels is de 27e editie een feit en de hardloopschoen heeft een aantal updates gekregen. Wat het verschil tussen de ASICS GEL-Kayano 26 en ASICS GEL-Kayano 27 is, lees je in deze blog.

De ASICS GEL-Kayano 27 is genderspecifiek

Om je loopcomfort te maximaliseren, heeft ASICS voor de GEL-Kayano 27 het looppatroon van zowel dames als heren uitgebreid geanalyseerd. Met als resultaat dat het vernieuwde Guidance Trusstic Systeem genderspecifiek is. Hierdoor ervaar je een efficiënter looppatroon en de offset is bij dames 3 mm hoger (13 mm voor dames, 10 mm voor heren) . Dit omdat vrouwen anders afwikkelen dan mannen.

Een gloednieuwe 3.5 mm Ortholite Lasting

De gloednieuwe 3.5 mm Ortholite Lasting zorgt voor een beter lock-down gevoel. Hierdoor loop je met een veiliger gevoel. Het Dynamic DuoMax en Trusstic System zorgen ervoor dat je stabiel afwikkelt tijdens je run. Deze fijne technologieën zagen we ook terug in de ASICS GEL-Kayano 26. Met de ASICS GEL-Kayano 27 profiteer je van extra demping in de hak door de vernieuwde FlyteFoam-tussenzool. Ook zorgt de FlyteFoam Propel demping voor een reactiever gevoel.

Flex-groeven voor een soepeler en zachter gevoel tijdens het afwikkelen

Naast dat het Dynamic DuoMax en Trusstic System een stabiele afwikkeling mogelijk maakt, dragen de flex-groeven ook hun steentje bij. De eerste impact wordt goed geïsoleerd en de ASICS GEL-Kayano 27 beweegt natuurlijker met je voeten mee.

Je ideale hardloopmaatje voor korte en lange afstanden

Of je nu korte afstanden of duurlopen loopt, in beide gevallen is de De ASICS GEL-Kayano 27 je ideale hardloopmaatje. Door het vernieuwde mesh bovenwerk blijven je voeten frisser en de Adaptive Fit zorgt voor minimale wrijving en een strakke pasvorm, zonder dat de hardloopschoen beknellend aanvoelt.