Alles over de nieuwe ODLO ZeroWeight kledinglijn

25 March 2024
Alles over de nieuwe ODLO ZeroWeight kledinglijn

Ervaar een ultieme vrijheid in bewegen met ODLO ZeroWeight kleding

ODLO heeft een nieuwe kledingcollectie uitgebracht en is speciaal ontworpen om aan de behoeften van alledaagse hardlopers te voldoen. De ZeroWeight-lijn biedt de perfecte balans tussen prestaties, ademend vermogen en bewegingsvrijheid. Dus of je nu een doorgewinterde atleet bent of pas net komt kijken in de hardloopwereld, met deze collectie ben je klaar voor al je nieuwe hardloopavonturen.

Ontdek de belangrijkste kenmerken

Maar wat maakt ODLO’s ZeroWeight collectie dan zo bijzonder? Er wordt gebruik gemaakt van organische bodymapping, een geavanceerde technologie met als doel om een optimaal kledingstuk te ontwerpen. Zo worden ademende materialen gebruikt op plekken waar je veel zweet, terwijl stretchmateriaal juist wordt toegepast bij delen waar bewegingsvrijheid nodig is. Het resultaat? Kleding die als een tweede huid aanvoelt en je in staat stelt om je volledig op je prestaties te kunnen focussen! Je leest hier de belangrijkste kenmerken van de ODLO ZeroWeight collectie. 

LICHTGEWICHT
De naam ‘ZeroWeight’ zegt eigenlijk al genoeg. De kledingstukken zijn gemaakt van lichtgewichte materialen voor een super comfortabele fit, en het lijkt zo net alsof je de kleding niet voelt zitten op je lichaam. Daarbij streeft ODLO ernaar om in de toekomst voor 100% gerecyclede materialen te gebruiken, en doet met deze collectie al een stap in de goede richting. De lichtgewichte materialen zijn namelijk ook nog eens grotendeels gerecycled. Zo van je twee vliegen in één klap.

ADEMEND VERMOGEN
De kledingstukken zijn gemaakt van ademende en sneldrogende stoffen die je lichaamstemperatuur reguleren en vocht effectief afvoeren. In combinatie met de strategische geplaatste ventilatiezones blijf je van start tot finish altijd heerlijk droog en koel, zelfs bij de intensievere runs. Je hoeft ook niet meer bang te zijn om naar zweet te ruiken, dankzij ZeroScent-technologie die in verschillende items is toegepast en helpt om geurtjes te beperken. Ideaal toch?!

BEWEGINGSVRIJHEID
Vrij kunnen bewegen is geen overbodige luxe als comfort en prestaties voorop staan. Bij veel kledingstukken is een hoogwaardig 4-way stretchmateriaal toegepast op de plekken waar je dit het meeste nodig hebt, zoals bij de armen. In combinatie met de sportieve pasvorm geniet je van een volledige bewegingsvrijheid en staat niets je in de weg om je sportieve doelen te behalen!

Uitgelichte blikvangers

Van comfortabele T-shirts tot aan ondersteunende tights en beschermende hardloopjacks, de ZeroWeight collectie kleedt je van top tot teen in stijl aan. Hieronder worden een aantal items voor je uitgelicht.

  • Het ZeroWeight Chill-Tec T-shirt: 
    Stijl en prestaties komen samen in dit hardloopshirt. Voorzien van ademend mesh materiaal en strategische geplaatste ventilatie (active cooling) blijf je heerlijk fris en koel. Verder is het hardloopshirt licht in gewicht, heeft getapete naden voor ultiem comfort en voert vocht goed af zodat je kilometer na kilometer droog en comfortabel blijft.

  • Het ODLO ZeroWeight 2-in-1 short
    Het luchtige ODLO ZeroWeight 2-in-1 short biedt je het beste van twee werelden tijdens het hardlopen en is van alle gemakken voorzien. De korte binnentight zorgt voor prettige ondersteuning, voorkomt schuren en irraties en is voorzien van een insteekzak om je telefoon veilig in op te bergen. De luchtige buitenshort dekt alles netjes af, laat je genieten van maximale bewegingsvrijheid en biedt voldoende ventilatie in het heetst van de strijd. Aan de achterzijde zit nog een ritszakje om kleine accessoires in op te bergen en met het trekkoord aan de voorkant verstel je de short naar de perfecte pasvorm. 

  • Het ZeroWeight Jacket:
    Dit hardloopjack beschermt je tegen het weer tijdens je alledaagse runs. Het jack is extreem lichtgewicht, windbestendig en gemaakt van gerecycled materiaal. Dankzij ingebouwde mesh stukken op de bovenrug kun je kilometers genieten van voldoende ventilatie. Afgewerkt met zijzakken met ritssluiting voor persoonlijke items en reflecterende details voor extra zichtbaarheid in donker weer, ga je altijd veilig en goed voorbereid op pad.

Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk de gehele collectie op RunningDirect en wees klaar om te schitteren.