Falke hardloopsokken

58

FALKE brandpage

Geslacht

Jouw nieuwe Falke hardloopsokken koop je bij RunningDirect

Verbeter je hardloopprestaties met de hardloopsokken van Falke. RunningDirect heeft een uitgebreid assortiment Falke hardloopsokken. Ben je op zoek naar een specifieke maat of kleur? Wij hebben bijna alle Falke hardloopsokken op voorraad.

Falke hardloopsokken met een versteviging rondom de enkel

Falke hardloopsokken bieden een versteviging rondom de enkel en geven extra demping onder de hak en voorvoet. Hiermee wordt de kans op blessures verkleint en vergroot je het loopcomfort. De hardloopsokken van Falke zijn beschikbaar als enkelsok en als hoge en halfhoge modellen.

Functionele compressiesokken uit de Energizing lijn van Falke

De Energizing lijn van Falke hardloopsokken bestaat uit functionele compressiesokken welke de bloedcirculatie van je onderbenen stimuleren en helpen spiertrillingen te voorkomen. De pasvorm van de compressiekousen is nauw aansluitend en valt daardoor perfect rondom de onderbenen.

Kies uit verschillende series Falke hardloopsokken

Op deze pagina kies je uit verschillende series Falke hardloopsokken. Denk hierbij aan Falke RU4 hardloopsokken, Falke RU5 hardloopsokken en Falke RU3 hardloopsokken. Voor zowel de winter als voor de zomer is er meer dan genoeg keuze.