atletiekunie

  • 0

Nike Air Zoom Pegasus

Nike Pegasus voor veel stabiliteit en comfort

De Nike Air Zoom Pegasus is licht, snel en comfortabel en de door Nike verwerkte technologieën geven de hardloopschoenen extra comfort en een betere pasvorm. De hardloopschoen staat bekend om de stabiliteit in de voorvoet, middenvoet en de hiel. Het mesh, dat verwerkt is in de complete Nike Air Zoom Pegasus hardloopschoen, zorgt voor complete ventilatie door de gehele schoen heen.

Ben net een stap verder dan jouw voorgangers met de Nike Air Zoom Pegasus

De Nike Air Zoom Pegasus heeft een neutrale afwikkeling, maar je bent nog steeds verzekerd van veel stabiliteit tijdens je run. Zowel de dames- als herenschoenen hebben een stevige interne hielkap die mooi om je voeten sluit. De zijkant van de zool is voorzien van speciaal ontworpen inkepingen. Hierdoor kan je voet soepeler afwikkelen en de impact van iedere landing beter opvangen. Je loopt tijdens je trainingen en wedstrijden makkelijker, sneller en de kans op blessures wordt voorkomen.

Maak kennis met de Nike Air Zoom Pegasus 38

De laatste editie van de Nike Air Zoom Pegasus serie is de Nike Air Zoom Pegasus 38 en is, vergeleken met de Nike Air Zoom Pegasus 36, lichter van gewicht. De perforaties in het Engineered Mesh-bovenwerk zijn strategischer geplaatst, wat betekent dat de hardloopschoenen beter ademen tijdens iedere run. De Zoom Air-unit is over de volledige lengte van de voet geplaatst en geeft je een responsief gevoel bij iedere stap die je zet.

Nike Air Zoom Pegasus 38hardloopschoenen met meer veerkracht

De Nike Air Zoom Pegasus 38biedt meer veerkracht en doordat de middenvoetband zich naar de vorm van je voeten aanpast, profiteer je van veel loopcomfort. Het bovenwerk heeft een gestroomlijnd design en je loopt met extra ventilatie door het geïntegreerde mesh.

Nike Air Zoom Pegasus 38 trail schoenen voor heren en dames

Naast dat je bij RunningDirect kiest uit de Nike Air Zoom Pegasus 38, kies je ook uit de Nike Air Zoom Pegasus 38 trail schoenen voor heren en dames. Het strategisch geplaatste noppenpatroon zorgt voor maximale grip als je klimt en bergafwaarts loopt en de Zoom Air units in de voorvoet en hak zorgen voor veel demping bij iedere landing en afzet.

Profiteer van veel grondcontact

Niet voor niets is Nike een geliefd merk in de hardloopwereld. Naast dat de hardloopschoenen van Nike continu aan innovaties wordt blootgesteld, wordt er ook gedacht aan de ergonomie van de schoen. De zool van de Nike Air Zoom Pegasus zorgt voor extra grip op harde ondergronden en de flex-groef maakt een langer contact met de grond mogeijk.