HOKA Speedgoat trailschoenen

8
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

HOKA Speedgoat hardloopschoenen voor trails

HOKA Speedgoat hardloopschoenen zijn geschikt voor trails en vernoemd naar de marathonloper Karl Meltzer. Deze iconische hardloper won de meeste 100-mile trailwedstrijden ooit en heeft als bijnaam “Speedgoat Karl”. De HOKA Speedgoat is ontworpen voor trailrunners die technische trails op hoge snelheid willen bestormen. Deze robuuste allrounder is super wendbaar en helpt je om jouw trailruns met gemak af te leggen.

HOKA Speedgoat trailschoenen voor comfort

Er is aan alles gedacht bij deze trailschoen om jouw run op hoge snelheid zo comfortabel mogelijk en veilig te laten verlopen. Van het verlengde hiellusje voor het gemakkelijk aantrekken van de schoen tot aan een beschermende teenrand die je beschermt tegen stenen, puin en vuil onderweg. De bekende Meta-Rocker zorgt voor een voortstuwende en soepeler run op oneffen terrein, terwijl de Vibram® Megagrip je de allerbeste grip op losse ondergronden biedt.

Is de HOKA Speedgoat 5 een comfortabele trailschoen?

De HOKA Speedgoat 5 biedt je de alles-in-één-oplossing voor elk soort terrein. De schoen is 15 gram lichter dan zijn voorganger, wat onder andere te danken is aan de lichtere middenzoolconstructie, zonder afbreuk te doen aan de vertrouwde en comfortabele demping. De upper is gemaakt van een dubbellaags gerecycled jacquard mesh wat jouw voeten meer bewegingsruimte geeft op lastige parcours. Ook kun je bij deze trailschoen vertrouwen op genoeg grip dankzij de Vibram® Megagrip met Traction Lug die voor meer grondcontact zorgt én meer controle geeft op verschillende ondergronden.

Droge voeten met de HOKA Speedgoat 5 GTX

De Speedgoat 5 GTX zijn een waterdichte variant die je voeten droog houden tijdens natte omstandigheden. Dankzij het GORE-TEX membraan op het bovenwerk maakt neerslag geen schijn van kans om je schoenen binnen te dringen. In combinatie met het stevige dubbellaagse jaqcuard mesh kun je rekenen op een stabiel en vertrouwd gevoel. De rotsplaat aan de voorkant biedt extra bescherming bij je tenen tegen puin, planten en stenen die je tegenkomt tijdens al je off-road avonturen.

De HOKA Speedgoat 6 is lichter en heeft meer grip

Met de HOKA Speedgoat 6 kun je elke trailrun met gemak trotseren. Deze allrounder heeft ontzettend veel demping dankzij de nieuwe CMEVA-tussenzool waarbij je geniet van ultiem comfort bij elke stap. De schoen is lichter dan zijn voorganger zodat je een soepele en speelse run ervaart tijdens de meest ruige avonturen. Ook is het vernieuwde bovenwerk licht in gewicht, terwijl je nog steeds kunt reken op een stevige en vertrouwde pasvorm. De Vibram® Megagrip slijtzool heeft Tractions Lugs (noppen) die een andere positie hebben gekregen voor de perfecte grip tijdens het stijgen en dalen op moeilijke ondergronden.