atletiekunie

  • 0

Brooks Glycerin

Ren met extra demping en maximale schokabsorptie en kies voor de Brooks Glycerin

De Brooks Glycerin staat bekend om de extra demping en maximale schokabsorptie. De hardloopschoen heeft een neutrale afwikkeling en de comfortabele en zachte materialen bevorderen je prestaties tijdens het lopen. Het grote pluspunt van de Brooks Glycerin is de stabiliteit die de schoen tijdens het hardlopen biedt. De exclusieve Brooks tussenzool zorgt ervoor dat de afwikkeling vrijwel perfect is en het de knieën en enkels ontziet. De hardloopschoen is geschikt voor runs op verharde ondergronden en heeft een neutrale afwikkeling.

Behaal de beste prestaties met Brooks Glycerin 19 hardloopschoenen

Brooks Glycerin 19 hardloopschoenen zijn gemaakt om optimaal te presteren en zijn geschikt voor beginnende en ervaren hardlopers. Alle hardloopschoenen hebben een met speciaal rubber afgewerkte hardloopzool. Dit zorgt ervoor dat de hardloopschoen langer meegaat en slijtvast is. De rubberen zool geeft ultieme grip als je loopt op droge en natte terreinen en bij RunningDirect kies je uit verschillende Brooks Glycerin 19 dames hardloopschoenen en Brooks Glycerin 19 heren hardloopschoenen.

Brooks Glycerin 19 hardloopschoenen met een smalle, normale en brede leest

De Brooks Glycerin 19 is, net als de Brooks Glycerin 18, uitgevoerd in verschillende breedtematen. Je kiest uit de Brooks Glycerin 19 Narrow, de Brooks Glycerin 19 Wide en de normale Brooks Glycerin 19. Zo is er altijd en perfect passende schoen te bestellen als je smalle, brede of normale voeten hebt. Het Double Jacquard Mesh is vernieuwd voor een hoger ademend vermogen en de afgeronde hiel en de IDEAL drukzones reduceren de impact van iedere landing.

Brooks Glycerin 19 hardloopschoenen in een neutrale en overpronatie variant

Voor het eerst sinds de lancering van de Glycerin, heeft Brooks een antipronatievariant toegevoegd. De Brooks Glycerin 19 GTS herken je aan het zigzagpatroon bij de hak. Deze toevoeging zorgt voor meer stabiliteit en houdt ongecontroleerde bewegingen onder controle.