atletiekunie

  • 0

Brooks Adrenaline

Brooks Adrenaline GTS hardloopschoenen met een slijtvaste zool

De hardloopschoenen binnen de Brooks Adrenaline GTS serie hebben een overpronatie afwikkeling zijn een van de populairste van het merk. En dat is niet voor niets. De Brooks Adrenaline GTS is voorzien van een slijtvaste en rubberen zool. Hierdoor verleng je de levensduur van jouw schoenen en ren je met maximale grip. De schoen is uitermate geschikt voor lopers die (neigen te) overproneren en biedt hierdoor de nodige ondersteuning.

Loop met de beste grip dankzij de Flex Groove technologie van de Brooks Adrenaline GTS

Of je nu loopt als het regent of droog is, op ieder moment van de dag wil je verzekerd zijn van de beste grip. Door de Flex Groove technologie blijf je zolang mogelijk contact houden me de grond. De schoenen zijn het meest geschikt voor een verharde ondergrond en voor zowel dames als heren kies je uit verschillende kleuren.

Brooks Adrenaline 21 GTS hardloopschoenen in verschillende breedtematen

Wist je dat Brooks Adrenaline 21 GTS hardloopschoenen uitgebracht zijn in verschillende breedtematen? Dit omdat het merk door de continue innovatie als geen ander weet dat iedere voet weer anders is. Daarom kun je op deze pagina de Brooks Adrenaline GTS 21 Narrow, de Brooks Adrenaline GTS 21 Wide en de reguliere Brooks Adrenaline GTS 21 bestellen. De naam zegt het eigenlijk al, de running schoenen zijn geschikt voor lopers met een smalle voet, een normale voet en een brede voet.

Een soepelere afwikkeling met de Brooks Adrenaline GTS 21

De stabiele Brooks Adrenaline GTS 21 heeft een aantal updates gekregen. Door de vernieuwde GuideRails profiteer je van een soepelere afwikkeling van hiel naar teen en de vernieuwde upper maakt de Adrenaline GTS 21 lichter van gewicht.

Innovatie sinds 1999

De eerste Adrenaline GTS van Brooks werd in het jaar 1999 op de markt gebracht. Tot op heden is de running schoen uitgegroeid tot een van de paradepaardjes van het merk. De Brooks Adrenaline GTS 19 is licht van gewicht, door het GuideRails Holistic Support System wordt de nodige ondersteuning geboden en je voeten worden gecorrigeerd. Je loopt met aangename demping en de DNA LOFT Crash Pad geeft een zacht en comfortabel gevoel.