Brooks Glycerin

16
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Brooks Glycerin hardloopschoenen met extra demping en maximale schokabsorptie

De Brooks Glycerin staat bekend om de extra demping en maximale schokabsorptie. De hardloopschoen heeft een neutrale afwikkeling en de comfortabele en zachte materialen bevorderen je prestaties tijdens het lopen. Het grote pluspunt van de Brooks Glycerin is de stabiliteit die de schoen tijdens het hardlopen biedt. De exclusieve Brooks tussenzool zorgt ervoor dat de afwikkeling vrijwel perfect is en het de knieën en enkels ontziet. De hardloopschoen is met name geschikt voor runs op verharde ondergronden.

Voor welke type hardloper zijn de Brooks Glycerin GTS hardloopschoenen geschikt?

Brooks Glycerin hardloopschoenen zijn gemaakt om optimaal te presteren en zijn geschikt voor beginnende hardlopers die op zoek zijn naar extra support. Voor het eerst sinds de lancering van de Glycerin, heeft Brooks een antipronatievariant toegevoegd. De Brooks Glycerin GTS is een antipronatieschoen en herken je aan het zigzagpatroon bij de hak. Deze toevoeging zorgt voor meer stabiliteit en houdt ongecontroleerde bewegingen onder controle. De schoen is afgewerkt met een speciaal rubberen zool voor ultieme grip op droge en natte ondergronden.

Hoe is de pasvorm van de Brooks Glycerin 20 hardloopschoen?

De Brooks Glycerin 20 is net als voorgaande versies uitgevoerd in verschillende breedtematen. Je kiest uit de Brooks Glycerin 20 Narrow, de Brooks Glycerin 20 Wide en de normale Brooks Glycerin 20. Zo is er altijd en perfect passende schoen te bestellen als je smalle, brede of normale voeten hebt. Het Double Jacquard Mesh is vernieuwd voor een hoger ademend vermogen en de afgeronde hiel en de IDEAL drukzones reduceren de impact van iedere landing.

Brooks Glycerin GTS 21 hardloopschoenen met natuurlijke ondersteuning

Brooks Glycerin GTS 21 hardloopschoenen bieden natuurlijke ondersteuning dankzij het innovatieve GuideRails Holistic System. Deze technologie streeft ernaar je voet op natuurlijke wijze te begeleiden, wat resulteert in een soepele afwikkeling bij elke stap. Met een brede basis in zowel de hiel als de voorvoet, leveren deze schoenen stabiliteit en comfort, waardoor ze ideaal zijn voor een zelfverzekerde hardloopervaring.

Welke veranderingen heeft de Brooks Glycerin 21 doorgevoerd?

De Brooks Glycerin 21 is uitgerust met een nieuw ontworpen tussenzool met DNA LOFT v3-dempingsmateriaal en is 2 mm dikker dan zijn voorganger. Je ervaart een uiterst zachte en comfortabele demping, zonder in te leveren op responsiviteit en duurzaamheid. Dankzij het nieuwe dubbele Jacquard Air mesh bovenwerk kunnen je voeten goed ventileren, terwijl de zachte voering van de hielkraag voor het juiste comfort zorgt.