atletiekunie

  • 0

ASICS GEL-Kayano

Merk je dat je tijdens jouw run overproneert, dan heb je een stabiele hardloopschoen zoals de ASICS GEL-Kayano nodig. Je loopt met een superlichte hardloopschoen en door de reflecterende strepen val je in de schemering of in het donker beter op. Door de Full Length Guidance Line technologie wordt je voet van het afzetten tot aan de landing zo efficiënt mogelijk benut. De sterke zool met goed uitgewerkte demping geeft het lichaam tijdens het hardlopen extra rust.

ASICS GEL-Kayano voor dames en heren

Bij de ASICS GEL-Kayano voor heren en dames staat veiligheid voorop. De reflective technologie geeft de hardloopschoenen de zichtbaarheid die het nodig heeft en vergroot de veiligheid op de weg. De zool is opgebouwd uit twee verschillende lagen. De toplaag is wat zachter, dit zorgt voor extra schokdemping en geeft je een goed gevoel tijdens het hardlopen.

Ga iedere uitdaging aan met de ASICS GEL-Kayano 27

Met de ASICS GEL-Kayano 27 aan je voeten ga je iedere uitdaging aan! Dankzij de GEL™ demping loop je de langste runs met optimaal comfort. De FlyteFoam Propel en FlyteFoam Lyte technologie geven de ASICS GEL-Kayano 26 extra veerkracht en slijtvastheid. 

De ASICS GEL-Kayano 27 heeft een fijne GEL-pad voor een betere demping en aan het buitenste gedeelte is ook meer GEL aangebracht. Het GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEM voorkomt dat de hardloopschoen draait en het middengedeelte is extra versterkt. Door de verbeterde EVA sockliner loop je met meer demping en veerkracht.

ASICS GEL-Kayano 27 hardloopschoenen met een Ortholite Lasting.

Voor de GEL-Kayano 27 heeft ASICS een gloednieuwe Ortholite Lasting gebruikt. Hierdoor ervaar je een beter lockdown gevoel en loop je met een veiliger gevoel. Ook profiteer je van een efficiënter looppatroon door het vernieuwde Guidance Trusstic Systeem en het FlyteFoam materiaal in de tussenzool dempt iedere stap maximaal.

ASICS GEL-Kayano 28 hardloopschoenen met FF BLAST ™ -demping

Voor de GEL-Kayano 28 heeft ASICS voor het eerst FF BLAST ™ -demping aan de tussenzool toegevoegd. Dit zorgt voor een soepel en ondersteunend gevoel bij elke stap. Daarnaast zorgt de nieuwe GEL ™ -technologievorm voor een soepele pas, waardoor je een zachtere landing kunt ervaren zonder snelheid te verliezen.

Loop met maximaal comfort met bijpassende hardloopkleding, hardloopsokken en hardloopaccessoires

Heb je een keuze gemaakt voor een van de ASICS GEL-Kayano hardloopschoenen, dan doet het je zeker goed om jouw run extra comfortabel te maken met onze hardloopkleding, hardloopsokken en hardloopaccessoires. Zo ben je klaar voor iedere training en wedstrijd en hoef je je alleen nog maar te focussen op het zetten van een persoonlijk record.