ASICS GEL-Kayano

Ga overpronatie tegen met de stabiele ASICS GEL-Kayano hardloopschoenen

Merk je dat je tijdens jouw run overproneert, dan heb je een stabiele hardloopschoen zoals de ASICS GEL-Kayano nodig. Deze ondersteunende hardloopschoen voor dames en heren is een superlichte schoen en door de Full Length Guidance Line technologie word je voet van het afzetten tot aan de landing zo efficiënt mogelijk benut. De sterke zool met goed uitgewerkte demping geeft het lichaam tijdens het hardlopen extra rust.

Geeft de ASICS GEL-Kayano 28 voldoende demping tijdens het hardlopen?

Met de ASICS GEL-Kayano 28 aan je voeten ga je iedere uitdaging aan. De FF BLAST ™ -demping is aan de tussenzool toegevoegd wat zorgt voor een makkelijk en ondersteunend gevoel bij elke stap. Daarnaast zorgt het fijne GEL-pad en verbeterde EVA sockliner voor een soepele pas, waardoor je een zachtere landing ervaart zonder snelheid te verliezen. Naast deze demping kun je ook genoeg ondersteuning verwachten door het GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEM. Het middengedeelte is extra versterkt en het voorkomt dat de schoen draait tijdens het hardlopen.

Welke veranderingen heeft de ASICS GEL-Kayano 29 doorgevoerd?

De grootste verandering in de GEL-Kayano™ 29 is de introductie van de LITETRUSS™-technologie. ASICS heeft het TRUSSTIC™ systeem en de DUOMAX™ technologie van eerdere modellen geïntegreerd tot één geheel voor meer stabiliteit. De introductie van de LITETRUSS™ technologie heeft de duurzaamheid van de tussenzool verhoogd. Ook is de FLYTEFOAM™ BLAST vervangen door FF BLAST™ PLUS, ASICS' zachtste tussenzool ooit. FF BLAST™ PLUS zorgt voor een responsieve, stabiele en super gedempte run.

Hoe is de pasvorm van de ASICS GEL-Kayano 29?

Geniet van een comfortabele hardloopschoen door een nieuw ontworpen mesh bovenwerk in de ASICS GEL-Kayano GEL 29. Lopers kunnen een bovenwerk verwachten dat met hen meebeweegt tijdens het hardlopen zonder dat het stabiliteit verliest. Zo ervaar jij kilometers lang een comfortabel loopgevoel voor je voeten. De reflecterende strepen geeft de hardloopschoenen de zichtbaarheid die het nodig heeft zodat je ook in het donker veilig de weg op kunt!