atletiekunie

  • 0

Trail shirts

Trail shirts van Compressport, Nike en Falke

Tijdens je trail run loop je natuurlijk het liefste met minimale afleiding. Trail shirts van Compressport, Nike en Falke zijn dan een slimme investering. Naast deze merken kies je bij Hardloopshop uit veel meer merken die kwalitatief goede shirts voor trail runs op de markt brengen. Benieuwd geraakt? Je bekijkt ons volledige assortiment op deze pagina.

Het voordeel van een trail running shirt

Veel mensen denken dat een ’’normaal’’ hardloopshirt overeenkomt met een trail running shirt. Maar wist je dat er aanzienlijk verschil zit als het aankomt op de pasvorm, het materiaal en de afwerking van het design? Zo sluiten trail running shirts strakker aan en hebben in de meeste gevallen een (halve) rits voor extra ventilatie tijdens het lopen. Ook zorgt het materiaal ervoor dat je vochttransport goed wordt geregeld en je blijft droog en koel.

Alle trailrun kleding onder één dak

In onze trailrun shop shop je alle trailrun kleding onder één dak. Heb je je ideale trail running shirt gevonden, bekijk dan ook eens de rest van onze collectie. Denk hierbij aan tights, shorts, jacks en diverse handige trail run accessoires.

Goedkope trail schoenen shop je in onze sale

Heb je je ideale trail run outfit gevonden, dan wordt het ook tijd om eens aan je hardloopschoenen te denken. Heb je al eens eerder op onverharde paden gelopen, dan weet je maar al te goed dat je hier speciaal schoeisel voor nodigt hebt. Speciale trail schoenen hebben een zool met noppen voor veel grip en een waterafstotend bovenwerk om modder en water buiten te houden. Zowel gloednieuwe trail schoenen als goedkope trail schoenen uit de sale bestel je via Hardloopshop.