atletiekunie

  • 0

ODLO Hardloopkleding voor Dames en Heren

ODLO, Innovatieve kleding voor topsporters

Al ruim 70 jaar is ODLO het innovatieve sportmerk voor topsporters. ODLO heeft zijn roots in de wintersport waar het eerste kleding stuk werd ontwikkeld om speedskaters tegen onderkoeling te beschermen. Het eerste ontwerp sloeg aan en ODLO werd razend populair onder de wintersporters. Op de Olympische spelen  van 1972 werd het eerste elastische ski-outfit van ODLO gedragen door het hele Noorse ski-team en 21 andere nationale teams. Vele uitvindingen volgden en nieuwe revolutionaire technieken als thermo ondergoed met geur verminderend zilver ionen worden tot op de dag van vandaag nog toegepast in de sportkleding.

In 1994 lanceerde Odlo de Running en Outdoor collectie. Onder topsporters is het merk ODLO niet meer weg te denken. De kwalitatieve  hardloopkleding bereid sporters voor op elk type jaargetij en maakt het verschil in elke run.  

ODLO hardloopkleding voor heren

Hardloopshop biedt een breed assortiment aan ODLO hardloopkleding voor heren. Wij hebben ODLO hardloopshirts, hardloopshorts, hardlooplongsleeves en hardloopbroeken in verschillende soorten en maten op voorraad.

ODLO hardloopkleding voor dames

Voor de dames heeft RunningDirect daarnaast ook  hardloopjacks  en sport BH's van ODLO in het assortiment. De kleding  zit erg comfortabel en is gemaakt om de sportprestaties te verbeteren. De ODLO hardloopkleding  is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens flitsend uit. Met de verschillende modieuze kleuren ga jij de  show stelen!