Hardloopshorts

Sale hardloopshorts voor heren en dames kopen

Regelmatig hebben wij fijne hardloopshorts voor heren en dames in de sale. Doet de kwaliteit er voor onder? Zeker niet! We maken simpelweg wat extra ruimte voor hardloopshorts in de nieuwe collectie. Je bestelt verschillende korte hardloopbroeken van merken als adidas, ASICS, Brooks, Mizuno en New Balance. Naast hardloopshorts voor heren en dames vindt je ook regelmatig hardloopshorts voor kinderen. Ideaal als je je zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind kennis wilt laten maken met hardlopen.

Hardloopshorts in de sale met binnenbroek en zonder binnenbroek

Korte hardloopshorts herken je direct aan de strakke en aangesloten pasvorm. Je loopt hierdoor met veel bewegingsvrijheid en de kans op schuren en irritaties wordt voorkomen. De korte hardloopbroeken met een wijde pijp zijn in veel gevallen voorzien van een binnenbroek. Je loopt nog steeds erg comfortabel en weet zeker dat je hardloopondergoed niet zichtbaar is tijdens je training of wedstrijd.

Lange hardloopshorts voor heren vallen net boven de knie

Het grote verschil tussen hardloopshorts voor heren en hardloopshorts voor dames, is dat de herenvarianten over het algemeen langer zijn en net boven je knie vallen. Door het elastiek op de taille vallen de shorts mooi, belemmeren je niet in je bewegingsvrijheid en ga je voor een short met ritsvakje, dan heb je belangrijke spullen altijd binnen handbereik.

Jouw run start bij RunningDirect

Heb je een hardloopshort in je maat gevonden op deze pagina, maak in dat geval je bestelling compleet met andere sale artikelen. Denk hierbij aan naadloze hardloopsokken, hardloop accessoires en je eerste paar hardloopschoenen (of een paar voor erbij). De kortingen in de sale lopen hoog op, dus laat onze deals niet aan je voorbijgaan!