Trail Accessoires

Aanbevolen:

Vergroot je loopcomfort met trail accessoires

Trail schoenen, trail kleding en trail sokken vormen een goede basis voor je trainingen en wedstrijden. Om je loopcomfort te verhogen, zijn de trail accessoires uit de collectie van Hardloopshop een slimme keuze. Van accessoires voor je trail schoenen tot aan hardloophorloges om beter te navigeren, je bestelt het allemaal eenvoudig en snel.

Loop met minimale afleiding en kies voor handige trail schoen accessoires

Tijdens trail runs wil je je volledig focussen op die ene uitdagende klim, een afdaling of je wilt zelfverzekerd lopen op (modderige) trails. Trail schoen accessoires zijn een musthave als het op schoen accessoires aankomt. Kies bijvoorbeeld voor handige elastische veters, gaiters waardoor er geen modder in je trail schoenen komt of spray je schoenen in met een waterafstotende coating.

Loop met je eigen kompas en kies voor een hardloophorloge

Loop je op onbekend terrein in het buitenland of staat er een extreme twee-daagse tocht op de planning? In beide gevallen wil je er zeker van zijn dat je altijd veilig op de plaats van bestemming aankomt. Je kiest bij ons uit verschillende geavanceerde hardloophorloges met kompas en de designs zijn in de meeste gevallen temperatuur, schok- en waterbestendig.

Zweet en losse plukken haar blijven uit je gezicht met haarbanden

Om je loopcomfort verder te vergroten, is een haarband uit onze collectie een slimme toevoeging aan je garderobe. Je zorgt ervoor dat zweet en losse plukken haar uit je gezicht blijven, waardoor je afleiding en irritaties beperkt. Het enige waar jij je nog op hoeft te focussen, is het lopen van je trail run.