Hartslagbanden

Aanbevolen:

Hardlopen met een hartslagband

De manier waarop je een hartslagband gebruikt, kan voor een erg groot deel afhankelijk zijn van het niveau waar je op dit moment op loopt. Ben je een beginnende loper en ken je hierdoor je lichaam nog niet zo goed? In dat geval is de kans erg groot dat je vooral je conditie opbouwt en hard aan het trainen bent om lange afstanden te kunnen lopen. Lopen met een hartslagband is daardoor vooral erg geschikt voor degenen die al over wat hardloopervaring beschikken en bepaalde afstanden graag sneller lopen.

Kies uit hartslagbanden van Polar en Garmin

Bij RunningDirect kies je uit een mooi assortiment hartslagbanden van Polar en Garmin. De banden zitten comfortabel, beperken de kans op schuren tot een minimum en meten ook nog eens erg nauwkeurig je hartslag. Na afloop van je training lees je de gegevens makkelijk uit in een bijbehorende app op je telefoon of via een platform online. Hierdoor haal je het maximale uit iedere training en ben je keer op keer een stapje dichterbij dat ene ultieme hardloopdoel.

Haal meteen een vervang elastiek in huis

Gebruik je een hartslagband op intensief niveau, dan kan het zomaar zo zijn dat de band in de loop van de tijd gebruikssporen gaat vertonen. Kies daarom ook meteen voor een vervang elastiek, zodat je voor een onwijs lange tijd veel plezier beleeft aan je hartslagband van Garmin of hartslagband van Polar.