Welke New Balance hardloopschoen past bij jou?

24 August 2022
Welke New Balance hardloopschoen past bij jou?

Ontdek welk New Balance model het beste bij jou past

De Fresh Foam X modellen van New Balance zijn ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers af te leggen. De dempende tussenlaag wordt op basis van biomechanische data van heel veel lopers vormgegeven voor een specifieke afwikkeling. Ook het bovenwerk en de tussenzool worden geheel afgestemd op de loper en haar/zijn kenmerken.

New Balance 1080 - Dynamisch en zacht

De Fresh Foam X 1080 biedt de premium demping, die je van het topmodel van New Balance mag verwachten. Speciaal ontworpen voor die loper, die op zoek is naar een zacht en dynamisch platform voor alle afstanden. Met het lichte en soepele Hypoknit bovenwerk voel je amper dat je je schoenen aan hebt, terwijl dit specifiek materiaal rond de middenvoet en hiel voldoende stevigheid geeft.

New Balance Vongo - Dynamisch met extra ondersteuning

Wanneer je meer stabiliteit zoekt dan in de 1080, dan ben je bij de Fresh Foam X Vongo aan het juiste adres. Door de speciale zone onder de voetboog wordt het naar binnen kantelen van de voet rustig afgeremd. Door de specifieke vormgeving merk je dit nauwelijks en kun je lekker soepel blijven afwikkelen tijdens intervaltrainingen of duurlopen.

New Balance 880 - Stabiel en comfortabel

Koop je de Fresh Foam X 880, dan haal je betrouwbare demping en een stabiel platform in huis. Uitermate geschikt voor rustige duurlopen op de weg en in het park. Het bewezen tussenmateriaal wordt elke nieuwe versie maar een klein beetje aangepast, zodat je je oude model 1-op-1 kunt vervangen door de nieuwste uitvoering. Het stevige engineered mesh bovenwerk zorgt voor lekker veel comfort en een goede stabiliteit.

New Balance 860 - Extra stabiliteit en comfort

Biedt de Fresh Foam X 880 niet genoeg stabiliteit, maar zoek je wel vergelijkbare eigenschappen? Dan is de Fresh Foam X 860 hét model voor jou. Het Dual Density materiaal onder de voetboog is wat steviger dan het Fresh Foam materiaal en voorkomt dat je te veel naar binnen kantelt tijdens de afwikkeling. Ook als loper met een wat forser postuur kun je heerlijk je rustige kilometers maken op de 860.