Verleg je grenzen met de Mizuno Wave Skyrise 3

24 March 2022
Verleg je grenzen met de Mizuno Wave Skyrise 3

De Mizuno Wave Skyrise 3 voor nog meer snelheid en een zachtere demping

Bij elke stap een zwevend gevoel door de fijne demping en daarnaast ook genieten van je run is wat de Mizuno Wave Skyrise 3 te bieden heeft. De schoen laat je meer snelheid ervaren terwijl je zelf niet het gevoel hebt dat je meer energie in je stappen hoeft te leggen. Met de Mizuno Wave Skyrise 3 verleg je niet alleen je grenzen door elke keer opnieuw meer uit je hardloopronde te halen, de hardloopschoen laat je vooral genieten van elke kilometer die je maakt.

Een verbeterde zool met de Mizuno Enerzy Core

De Mizuno Wave Skyrise 3 heeft een slijtvaste en duurzame zool van rubber. Om slijtage tegen te gaan is er aan de buitenkant van de hak X10 carbonrubber toegevoegd. Door deze samenstelling heeft de buitenzool een langere levensduur zodat je nog langer kan genieten van meer kilometers op deze hardloopschoenen. Daarnaast ervaar je tijdens je run een goede grip en tractie op zowel nat als droog wegdek. De bekende Mizuno Wave-technologie in de tussenzool geeft ondersteuning en stabiliteit doordat het dempingsvermogen hoog is. De twee lagen dempingsmateriaal hebben door de Wave-Technologie ieder een eigen dempingsvermogen wat zorgt voor het gevoel van een zachte demping bij elke stap. De schokken en krachten die je voelt tijdens de landing worden zo geminimaliseerd zodat jij nog meer kan genieten van elke run die je maakt!

Een sportief design met mooie tinten voor de hardloopschoen

Voor elke kilometer in je run is het belangrijk dat je een hardloopschoen hebt die bij aantrekken van de schoen je het gevoel geeft dat je je grenzen kan verleggen. Het Airmesh-materiaal wat in de schoen verwerkt zit geeft een ademend vermogen met een comfortabele pasvorm. De zachte stof zorgt bij aantrekken voor een licht gevoel en maakt je kilometers minder waar. Voor de afwikkeling van de voet bij elke stap is rekening gehouden met de DynamotionFit-Technologie zodat elke run een fantastische run wordt. De veters in deze schoen zijn gemaakt van gerecycled materiaal waardoor de duurzaamheid door heel de schoen wordt doorgevoerd.

Mizuno schoenen voor elke hardloper

Elke hardloper heeft ergens moeten beginnen met de eerste meters en kilometers. Voor de ene hardloper werd dit marathons, voor de andere hardloper is het stabiele 5 en 10 kilometerrondjes geworden. Bij een run gaat het niet om hoe oud je bent, wat je talent is of hoe je techniek is, het gaat erom dat jij geniet van elke kilometer die je loopt. Die kilometers kunnen overal ter wereld zijn. De atletiekbaan om de hoek, de bossen of de drukke straten in de stad; met Mizuno For Every Run heb jij de Mizuno hardloopschoenen die jou dit vertrouwde gevoel geven!