Under Armour HOVR Infinite 2

4 April 2020
Under Armour HOVR Infinite 2

De Under Armour HOVR Infinite 2 is een fijne trainingspartner voor lange afstanden en heeft een neutrale afwikkeling. Zoek je naar een hardloopschoen met veel slijtvastheid, veerkracht en demping, dan is dit het perfecte model voor jou. In deze blog lees je alle voordelen van deze innovatieve hardloopschoen.

Under Armour HOVR Infinite 2 hardloopschoenen met een licht en ademend mesh bovenwerk

Voor de HOVR Infinite 2 heeft Under Armour een licht en ademend mesh bovenwerk gebruikt. Dit zorgt, samen met het externe hielstuk, voor extra ondersteuning en de achterkant van je voet blijft beter op de juiste plaat. De Energy Web technologie met compressiemesh omsluit het HOVR foam, waardoor je profiteert van veel energieteruggave tijdens je run.

Een massief rubberen buitenzool en koolstof rubberen noppen

Opvallend aan de Under Armour HOVR Infinite 2, is de massief rubberen buitenzool met koolstof rubberen noppen. Je profiteert hierdoor van veel grip op zowel natte als droge terreinen. Het gestanst EVA-voetbed vormt zich vanaf de eerste stap over de hele lengte naar de voet en de HOVR Infinite 2 is uitgebracht in verschillende opvallende kleuren. Daarnaast zorgt de buitenzool met strategisch geplaatste flexibele groeven voor de nodige flexibiliteit wanneer je dit het meeste nodig hebt.

Track je run met UA MapMyRun

UA MapMyRun is de innovatieve hardloopapp van Under Armour, waarmee je afstand, tempo, snelheid, hoogte, verbrande calorieën en afgelegde route worden gemeten. Ook ontvang je real-time coaching, wardoor je keer op keer beter leert te lopen. Via een handige Bluetooth chip in de zool van de Under Armour HOVR Infinite koppel je de hardloopschoenen aan de app op je smartphone.