Maak kennis met de Under Armour Flow Velociti Wind 2

12 September 2022
Maak kennis met de Under Armour Flow Velociti Wind 2

Under Armour Flow Velociti Wind 2

De Under Armour Flow Velociti 2 is de tweede schoen in de relatief nieuwe reeks van Under Armour hardloopschoenen. Dit model is gericht op de snelle hardloper. Vergleken met het eerste model is de schoen met 237 gram lichter dan zijn voorganger. Under Armour heeft zicht daarnaast gefocust op het verbeteren van comfort tijdens de langere hardloopsessies.

Daarnaast heeft ook dit model de Under Armour Flow technologie. Deze technologie is in 2022 bekroond met een Edison award in de categorie ‘Performance Based Design’. Flow technologie zorgt voor snelheid zonder in te leveren op comfort én daarbij levert het energie terug aan de hardloper.

Voor het verbeteren van comfort op de lange afstanden heeft Under Armour aanpassingen gedaan aan de bovenkant van de schoen voor een betere pasvorm met een betere aansluiting rond de voet. Dit alles zonder in te leveren op de ventilatie en het ademend vermogen van de hardloopschoen.

Verder beschikt de Under Armour Flow Velociti Wind 2 over een duurzame buitenzool. Deze buitenzool staat garant voor meer dan voldoende grip tijdens bochten, heuvels en lange afstanden terwijl jij je snelheid kunt behouden.