Saucony Triumph 19 Vs Saucony Triumph 18

15 July 2021
Saucony Triumph 19 Vs Saucony Triumph 18

Saucony Triumph 19 Vs Saucony Triumph 18

De nieuwe Saucony Triumph 19 is een neutrale hardloopschoen met veel demping. Het is een ideale schoen voor Hardlopers die op zoek zijn naar een comfortabele schoen waar je makkelijk verre afstanden mee kan afleggen. Het verschil met de Triumph 18 is het feit dat er extra aandacht is besteed aan het design van het bovenwerk.Door het gebruik van nog luxere en zachtere materialen, voelt de Triumph 19 als een luxe kuipstoel voor je voet. Het nieuw ontworpen mono-mesh materiaal en een vernieuwd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm, verkoeling en extra comfort. De tong en kraag zijn voorzien van extra zacht materiaal om elke vorm van irritatie te voorkomen.

Hoge energieteruggave

De ook in de vorige versie toegepaste PWRRUN+ tussenzool zorgt voor het meest zachte gevoel met een lichte responsiviteit zodat je het gevoel hebt een extra push te krijgen bij elke stap die je zet. Het gebruikte materiaal is 25% lichter en veel duurzamer dan bijv. een EVA tussenzool. De Flex-groeven in de buitenzool zijn vernieuwd en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe tussenzool. De Triumph 19 is hierdoor responsief, wikkelt makkelijk af en biedt stabiliteit in combinatie met cushioning. Het gewicht van de schoen is van 315 gram naar 290 gram gegaan, wat de schoen dus nog sneller maakt dan voorheen.

Naast deze ontwikkelingen zijn er geen grote aanpassingen gedaan. De Triumph is nog steeds die betrouwbare en geliefde schoen die je kent maar dan nog beter.