Introducing: Saucony Mutant

7 July 2020
Introducing: Saucony Mutant

Maak kennis met het Saucony Mutant pakket. Voor deze kleurrijke collectie zijn de Triumph, Guide, Peregrine, Ride en de Kinvara in een speciaal jasje gestoken. Benieuwd welke hardloopschoen het meest geschikt voor je is? Je leest alles over de Mutant serie in deze blog.

Geef kleur aan je (zomerse) run met Saucony Mutant hardloopschoenen

Gaat je lopershart sneller kloppen van een opvallend en kleurrijk paar hardloopschoenen? Dan zit je met de modellen uit de Saucony Mutant lijn helemaal goed. Of je nu een neutrale afwikkeling hebt, overproneert, een wedstrijdschoen zoekt of een model voor je (dagelijkse) hardlooprondjes, voor iedere loopstijl is er een passend paar te vinden.

Saucony Mutant hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

Zowel de Triumph, Ride als de Kinvara hebben een neutrale afwikkeling en lenen zich goed voor zowel duurlopen als korte afstanden. Zoek je specifiek naar een snelle wedstrijdschoen? Dan is de kleurrijke Saucony Kinvara 11 een goede kanshebber. Alle modellen hebben een FORMFIT upper voor een aangesloten pasvorm en PWRRUN of PWRRUN+ demping voor maximale schokabsorptie.

Stabiele Saucony Guide 13 hardloopschoenen voor overponeerders

Overproneer je (wat betekent dat je met je voeten naar binnen kantelt tijdens iedere landing en afzet), dan heb je behoefte aan een stabiele hardloopschoen met de nodige steun. De Saucony Guide 13 is een van de meest geliefde antipronatieschoenen op de hardloopmarkt. Dankzij het TPU-frame worden je voeten rustig door de natuurlijke loopcyclus geleid.

Saucony Mutant hardloopschoenen voor het lopen van trails

Trail running wordt steeds populairder. Helemaal niet zo vreemd, want deze vorm van hardlopen is uitdagend en totaal anders vergeleken met je allround hardlooprondjes. Omdat je op andere paden loopt en veel van je gewrichten vraagt, is het belangrijk om hier speciale hardloopschoenen voor de kopen. De Saucony Peregrine is dan een slimme keuze.

Shop de Mutant collectie bij Hardloopshop

Ben je al jarenlang groot fan van de Triumph, Guide, Ride of de Kinvara? Of ben je overtuigd van de voordelen van een van deze modellen en loop je binnenkort graag je eerste rondje met een paar Saucony’s? Trakteer jezelf op deze Saucony Mutant collectie en bestel je nieuwe paar hardloopschoenen via Hardloopshop.