Saucony Hurricane 22 vs. Saucony Hurricane ISO 5

15 January 2020
Saucony Hurricane 22 vs. Saucony Hurricane ISO 5

Maak kennis met de Saucony Hurricane 22, de meest gedempte stabiliteitsschoen van Saucony. De hardloopschoen is de opvolger van de Hurricane ISO 5 en heeft een aantal updates gekregen. Wat het verschil is tussen de Saucony Hurricane 22 en de Saucony Hurricane ISO 5, lees je in deze blog.

Saucony Hurricane 22 voor overponeerders

Kantelen je voeten tijdens het lopen naar binnen, dan corrigeert de Saucony Hurricane 22 iedere stap die je zet. De impact op je gewrichten wordt aanzienlijk verminderd, je loophouding wordt gecorrigeerd en je verminderd de kans op blessures en pijntjes tijdens het lopen. Stap na stap ervaar je een veerkrachtige demping en de hardloopschoen verzekerd je van een hoge energieteruggave.

Een 25% lichtere demping dan zijn voorganger

Voor de Hurricane 22 heeft Saucony de ISO-demping vervangen voor een PWRRUN+- demping. Deze demping is 25% lichter en door het verbeterde teengedeelte wordt je tijdens je run continu naar voren geduwd. Je loopt comfortabeler, beter en haalt het meeste uit iedere kilometer.

FORMFIT voor een perfecte pasvorm

Net zoals bij de Hurricane ISO 5, is voor de Hurricane 22 het FORMFIT materiaal in het voetbed verwerkt. Hierdoor past de hardloopschoen zich vanaf de eerste stap naar de vorm van je voeten aan, zodat je loopt met een perfecte pasvorm. Bij Hardloopshop bestel je de Saucony Hurricane 22 in verschillende kleurrijke designs, maar je hebt ook de keuze uit de limited edition binnen de Saucony Blackout serie.