atletiekunie

  • 0

New – Saucony Endorphin

25 juni 2020
New – Saucony Endorphin

Maak kennis met de gloednieuwe collectie van Saucony. De Endorphin lijn is het resultaat van een intensieve samenwerking met 12 atleten, 25 prototypes en meer dan 8000 kilometer aan test-runs. Loop sneller, beter en verder en kies voor de Endorphin Shift of de Endorphin Speed. In deze blog lees je alles over de voordelen van beide hardloopschoenen.

Saucony Endorphin hardloopschoenen met de revolutionaire SPEEDROLL Technologie

Iedere hardloopschoen uit de Saucony Endorphin collectie is uitgerust met de revolutionaire SPEEDROLL Technologie. Door deze technologie ervaar je een continue voorwaarste stuwing. De verhoogde demping en een stijve voorvoet zorgen samen voor een enorme reactiviteit, waardoor je vanaf de eerste stap sneller loopt.

Endorphin Shift hardloopschoenen voor je dagelijkse hardlooprondjes

Zoek je naar een allround hardloopschoen voor je dagelijkse trainingssessies, dan is de Endorphin Shift van Saucony je ideale hardloopmaatje. De PWRRUN demping en zorgvuldig ontworpen stabiliteitsfeatures laten je zorgeloos lopen. De dikke zool valt direct op aan het design. Dit dikke voetbed van veerkrachtige PWRRUN demping zorgt voor een zachte loopervaring en het FORMFIT omsluit je voeten goed. De structurele stabiliteit zijn te danken aan de externe TPU hielkap én de mediale rubber wrap.

Tempotrainingen en wedstrijddagen loop je op de Endorphin Speed

Sneller lopen wordt met elke stap gemakkelijker als je kiest voor de Endorphin Speed. De semi-rigide nylon plaat is flexibeler vergeleken met standaard carbon platen. Door de 3D-geprinte overlays profiteer je van een persoonlijke en locked-in pasvorm en het ademende engineered mesh bovenwerk houdt je voeten koel en fris. Deze hardloopschoen is je ideale loopmaatje tijdens tempotrainingen en wedstrijddagen.