atletiekunie

  • 0

Introducing: Saucony Blackout

3 februari 2020
Introducing: Saucony Blackout

Maak kennis met het Saucony Blackout pakket. Voor deze speciale lijn zijn de Hurricane, Guide, Triumph, Ride ISO en de Kinvara in een speciaal jasje gestoken. Je leest alles over de Blackout serie in deze blog.

Saucony Blackout; zelfs het beste heeft het donkere kant

Saucony heeft zich voor het Blackout pakket laten inspireren door de verschillende zwarttinten die je 's nachts kunt zien. Je zingtuigen worden in het donker scherper, zodat je scherper naar de wereld om je heen bent en alerter bent. Zet je zintuigen ook op scherp tijdens runs bij daglicht, verbreek je PR’s loop langere afstanden of loop sneller met een van de Saucony Blackout hardloopschoenen.

Neutrale hardloopschoenen uit de Saucony Blackout collectie

Wikkelen je voeten zich neutraal af, kies dan voor de Triumph 17, de Ride ISO 2 of de Kinvara 11 uit de Saucony Blackout collectie. De Triumph 17 en de Ride ISO 2 zijn ontworpen voor korte en lange runs op verharde paden en vormen zich door de FORMFIT direct naar de vorm van je voeten. Ben je op zoek naar een snelle running schoen voor wedstrijden, kies dan voor de Kinvara 11 van Saucony.

De Saucony Hurricane en Saucony Guide zijn stabiele antipronatieschoenen

Met de Guide 13 en de Hurricane 22 ervaar je een perfecte balans tussen een vloeiende loopcyclus en voldoende demping. Beide modellen zijn antipronatieschoenen, waardoor je loopstijl wordt gecorrigeerd waar nodig, zodat de kans op overbelasting afneemt. De Saucony Hurricane 22 heeft een 25% lichtere demping dan voorheen en is de meest gedempte stabiliteitsschoen van het merk.

Shop de Blackout collectie bij Hardloopshop

Loop je al op een van bovengenoemde modellen of stap je binnenkort voor het eerst over op de Hurricane, Guide, Triumph, Ride ISO of de Kinvara? Trakteer jezelf op deze limited edition lijn en koop je nieuwe paar hardloopschoenen via Hardloopshop. Ervaar je graag wat je zintuigen in het donker voor je doen? Vergroot dan je veiligheid tijdens het lopen met onze reflectievesten en hardloopverlichting.