Review - PUMA Deviate Nitro

15 April 2021
Review - PUMA Deviate Nitro

De PUMA Deviate Nitro vormt onderdeel van het Nitro-Pack. Benieuwd hoe deze hardloopschoen zit? Wij hebben 'm voor je uitgetest. De leest de PUMA Deviate Nitro review hier.

Technische specificaties van de PUMA Deviate Nitro 

De  PUMA Deviate Nitro is een neutrale hardloopschoen, ontworpen voor het lopen van lange afstanden. Het model heeft een drop van 8 mm. Heb je het model voor het eerst in je handen, van valt het gestroomlijnde design je direct op. Benieuwd hoe de hardloopschoen aanvoelt? Je leest het hier!

Veel veerkracht tijdens je run

Voor de Deviate Nitro heeft PUMA een NITRO-tussenzool gebruikt. Hierdoor ervaar je meer verrkacht tijdens iedere stap en deze zool voelt ook nog eens erg respnsief aan. Het NITRO-schuim omhult een koolstofplaat om het reactievermogen te vergroten. Daarnaast zorgt de TPU-plaat aan de achterkant voor een snel gevoel en compenseert de zachtheid van het schuim. Je merkt hierdoor dat de PUMA Deviate Nitro een erg veelzijdige schoen is. Je kunt 'm uitstekend gebruiken voor zowel races als je dagelijkse trainingen. Ideaala ls je graag een keer een carbonschoen probeert, maar wel met de nodige zachtheid wilt lopen.

Erg veel grip op natte terreinen

Voor de PUMA Deviate Nitro is PUMAGRIP gebruikt. Deze rubbersamenstelling op de buitenzool zorgt voor erg veel tracties, zelfs als het regent. De hardloopschoen is uitgebracht in een felle oranje kleur, maar je hebt ook de keuze uit een neutrale zwarte kleur.