Review On Cloudrunner

24 May 2022
Review On Cloudrunner

De On Cloudrunner is de nieuwste hardloopschoen van het merk met een hoop technische specificaties. Vooral leuk om te weten, mocht je interesse hebben in deze snelle ‘parel’. De On Cloudrunner is een comfortabele, snelle, makkelijk aansluitbare hardloopschoen. De hardloopschoen is zowel geschikt voor een snelle, korte intervaltraining als voor een langere, rustige duurloop. Deze schoen voldoet aan alle eisen voor een goede neutrale hardloopschoen. Je leest hier m eer over de ‘CloudTec-demping, de stabiliteitsvorming van deze schoen en enkele specificaties.

De CloudTec-demping en een mesh-bovenwerk

Door de CloudTec-demping, gemaakt van ultralicht zero-zwaartekrachtschuim, wordt tijdens de landing, de impact op het lichaam geminimaliseerd. Sommige hardlopers, zeggen zelfs het gevoel van ‘op wolken lopen’ na te bootsen door de CloudTec-techniek. Het bovenwerk van de Cloudrunner is gemaakt van een mesh, dit zorgt voor een hoog ademend vermogen. Hierdoor ontstaat er als ware een soort ventilatie aan de bovenzijde van de schoen. Het brede ‘speedboard’ aan de onderzijde van de schoen, zorgt voor voldoende grip aan de onderkant, waardoor je meer stabiliteit ervaart en hierdoor na elke stap, energie terug gave kan ervaren.

Stabiel lopen

De On Cloudrunner is een lichtgewicht hardloopschoen en zorgt voor veel stabiliteit voor op de weg als op de baan. Het maakt dus niet uit of je de schoen voor een langere duurloop gebruikt of voor een korte interval loop, de schoen is voor beide type trainingen geschikt. De gaten in de onderkant (soort gleufvorming) van de schoen, zorgen voor meer demping en een geleidelijkere drukverdeling. De zestien ‘clouds’ aan de onderzijde, zorgen dus voor meer schokdemping, waardoor de schoen als ware samentrekt en ontspant.

Specificaties.

· Gewicht: 250 gram

· Drop: 8.4 mm

· Neutrale schoen

· Bovenwerk: speciaal ontwikkeld mesh met gerichte ondersteuning

· Bijzonder breed speedboard voor stabiliteit, energieterugwinning en een wendbaar loopgevoel

· Buitenzool: rubberen grippatroon voor grip op de weg

· Tussenzool: Zero Gravity-schuim

· Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal

De schoen zorgt dus voor een goede responsie en leidt tot een stabiele basis met veel support

Naast dat de schoen voldoende stabiliteit creëert, zorgt de schoen ook voor een goede aansluiting. Het is een comfortabele schoen, waarbij ook de veters voldoende houvast hebben en niet snel los zullen laten tijdens het hardlopen. Doordat de schoen wordt gezien als een neutrale hardloopschoen, is de schoen dus voor meerdere soorten hardlopers gepast. Het maakt dus niet uit of je een snelle loper bent, die op zoek is naar een snelle hardloopschoen voor intervaltrainingen, of een duuratleet.