Review Odlo Blackcomb longsleeve

1 December 2021
Review Odlo Blackcomb longsleeve

De Odlo Blackcomb longsleeve is inmiddels een klassieker en wordt ieder jaar weer in een ander printje uitgebracht. In de collectie van 2021 herken je de Blackcomb longsleeve aan het zig-zag patroon en het model is in het donkergrijs en in het blauw uitgebracht. Altijd al benieuwd geweest hoe de longsleeve aanvoelt tijdens het lopen? In dit artikel lees je onze ervaring met de Odlo Blackcomb longsleeve.

Terug naar het begin

Om erachter te komen hoe je kwalitatief goede thermokleding moet maken, is het natuurlijk belangrijk om te weten waar de gebruiker behoefte aan heeft. Odlo is meer dan 70 jaar geleden in Noorwegen ontstaan uit een behoefte om hoogwaardige kleding te maken die zware omstandigheden kan functioneren. Deze kennis is ook terug te zien in de collectie hardloopkleding. De collectie ziet er dus niet alleen erg goed uit, maar zit ook boordevol baanbrekende technologieën.

Het Odlo Blackcomb longsleeve heeft een strakke pasvorm en sluit erg mooi aan

Je ziet het misschien al aan de productfoto’s online, de Odlo Blackcomb longsleeve heeft een strakke pasvorm. Echter ervaar je geen beknellend gevoel als je gaat lopen. Dit omdat het shirt van een extreem elastisch materiaal gemaakt is en hierdoor erg prettig aansluit. Door de strakke pasvorm merk je ook direct dat er geen gure wind via de hals of mouwen je lichaam bereikt, waardoor lichaamswarmte goed blijft behouden.

Welke maat heb je nodig?

Als je online gaat shoppen, is het natuurlijk altijd even lastig welke maat je nodig heb. De Odlo Blackcomb longsleeve valt wat dat betreft normaal. Dus kies niet voor een grotere of kleinere maat vergeleken met je normale maat hardloopkleding. Het is erg normaal dat je al snel het gevoel hebt dat de longsleeve te strak zit, echter is dit ook het doel van een thermoshirt.

Een langere pasvorm aan zowel de voorkant als de achterkant

Trek je de Odlo Blackcomb longsleeve aan, dan valt het direct op dat zowel de voorkant als de achterkant wat langer zijn. Hier houden we zelf erg van, aangezien je hierdoor loopt met net even wat meer bedekking.

Tijdens het lopen wordt lichaamswarmte goed vastgehouden

Ben je een echte koukleum zodra de temperaturen beginnen te dalen in de winter, dan heb je ongetwijfeld hier een geschikte hardloopgarderobe voor. De Odlo Blackcomb longsleeve is daar de perfecte toevoeging voor! De Noorse roots van Odlo maken het mede mogelijk dat de hardloopkleding lichaamswarmte perfect vast kan houden.