Review Craft Hardloopshirt

18 October 2020
Review Craft Hardloopshirt

Als trouwe drager van Craft hardloopkleding kan ik dit product omschrijven uit mijn ervaringen in de wind, regen, kou en warmte. Ik heb dit shirt in al deze omstandigheden gedragen en ben er erg blij mee.

Craft Sportwear is een merk dat bekend is van de thermokleding. Deze kleding doet haar werk in extreme omstandigheden en is van hoge kwaliteit. Als ik vertel dat ik een atleet ben van Craft Sportswear zeggen veel lopers vaak: ‘Aha Craft, daarvan heb ik nog thermokleding in de kast liggen die al jaren meegaat.’ Doordat de kleding van Craft moet kunnen werken in moeilijke omstandigheden is er veel kennis over het gebruik van materialen en blijft de kleding lang goed.

Dit geldt ook voor het ADV Essence SS T-shirt. Het is een perfect shirt om in hard te lopen, maar ook om krachttraining in te doen. Door de samenstelling van het gerecyclede polyester is de zweetafvoer van het shirt ideaal. De zijkant en de nek zijn daarnaast mesh gewoven waardoor het shirt extra ventileert. Het shirt is in vele kleuren te verkrijgen, heeft een regular fitting en goed te bedrukken. Daardoor is het ook een perfect shirt voor een team outfit.

Aan de zijkant zit een klein vakje met een rits. In het begin dacht ik dat het een onnodige accessoire was, maar uiteindelijk doe ik er vaak mijn losse huissleutel of mijn pinpas in. De sleutel en het pasje blijven goed op de plek zitten waardoor je er weinig last van hebt tijdens het lopen. Het vakje is niet geschikt om een sleutelbos in te doen.

Al met al ben ik blij erg met het shirt. Het is het perfecte item voor elke hardloop- en sportkledingkast.