Björn Borg Push your Limits Training Collectie

7 March 2022
Björn Borg Push your Limits Training Collectie

‘Push Your Limits’ met de nieuwe training collectie van Björn Borg

Jezelf als sporter pushen om tot het uiterste te gaan, gaat niet altijd om het verbeteren van je persoonlijke tijden. De ene dag kan het zo zijn dat je je beter voelt dan de andere dag. Hierdoor gaat het erom dat jezelf tijdens elke sportactiviteit kan uitdagen om je grenzen over te gaan en jezelf te pushen tot het uiterste, uiteindelijk ben je jezelf dankbaar. Er moet niet getraind worden om te leven, maar geleefd worden om te trainen! #traintolive

Word de wereldkampioen van jezelf

Met de nieuwe training collectie van Björn Borg word je gepusht om voor het maximale te gaan. Niet met het doel om tijden te verbeteren, maar om jezelf te verbeteren. De collectie is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen die willen genieten van het leven en de sportactiviteiten. Voor dames bestaat de collectie onder andere uit shorts en tights met een vrouwelijke pasvorm zodat deze goed aansluiten en geen irritatie veroorzaken. Deze shorts en tight kunnen gecombineerd worden met bijpassende tops zodat de sportkleding een chique uitstraling geeft. Daarnaast zijn er ook sportshirts en longsleeves verkrijgbaar zodat de ‘Push your limits’ het gehele jaar door kan zorgen om het maximale te behalen.

Voor de heren heeft Björn Borg de training collectie samengesteld op de man om zo tot het maximale te gaan bij elke fysieke inspanning. De collectie bestaat uit fijne shorts met verschillende designs met een fijne pasvorm. De shirts en longsleeves in de collectie zijn gemaakt van duurzame materialen die niet tot irritatie zullen leiden maar je nog meer zullen pushen om over je grenzen te gaan bij de training. Het gaat er niet om wie het snelste kan rennen, maar het gaat erom dat je jezelf kan uitdagen.

Aardse tinten die je het maximale overwinningsgevoel geven

Gezondheid is erg belangrijk in de sportcultuur, jezelf gezond voelen evenmin. Dit gebeurt met de ‘Push your Limits’ collectie van Björn Borg. De aardse tinten die gebruikt zijn in de collectie geeft jezelf als sporter dit gevoel. Opvallen op de juiste manier, door trots te zijn dat je jezelf kan uitdagen in de sportactiviteit en je grenzen kan verleggen door elke keer te kiezen voor maximaal. De kleuren groen, zwart en terracotta oranje geven een hint naar de stille natuur zodat je een maximale focus kan hebben tijdens het sporten. De fijne pasvormen en mooie designs zorgen voor een sportieve uitstraling waar elke sporter zich in kan vinden en ook uit kan stralen.

Duurzame voetafdruk op de wereld van Björn Borg

Door het produceren van producten wordt er een voetprint op de wereld achter gelaten. Björn Borg heeft de bewuste keuze gemaakt om deze voetafdruk zo duurzaam mogelijk achter te laten. Het bedrijf wil de uitstoot voor 2030 verminderen om zo te zorgen voor een betere toekomst voor de mensen die er na ons zijn. Ook de keuzes voor transsport en energie worden zo bewust en energiezuinig genomen en hierbij wordt onnodige schade voorkomen. De kleding van de ‘Push your Limits’ training collectie is gemaakt met 70% meer duurzaam materiaal of uit de investering om ‘Better Cotton’ te ondersteunen.

Unieke en trendy sportkleding van Björn Borg

Het Zweedse merk Björn Borg is al jaren een bekend merk in de sportwereld. Het merk ontwerpt sportkleding met een hoge functionaliteit en duurzame kwaliteit zodat je als sporter lang kan genieten van je sportkleding. Naast de functionaliteit en kwaliteit heeft het een sportieve maar ook chique uitstraling waar je je gelijk comfortabel in voelt. Björn Borg wil mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te laten zien doordat sporten een positieve invloed heeft op geest en lichaam. Na een sportactiviteit in Björn Borg sportkleding wil je nog meer sportactiviteiten doen en ook anderen inspireren om elke dag de beste versie van zichzelf te zijn.

Tags:
  • #traintolive
  • #björnborg #runningdirect.nl