Nieuw binnen: PUMA Run XX NITRO

21 June 2022
Nieuw binnen: PUMA Run XX NITRO

De PUMA Run XX NITRO is de nieuwste toevoeging aan de collectie van het merk. De hardloopschoen is specifiek ontworpen voor vrouwelijke loopsters. Dit uit zich in verschillende specificaties. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

De PUMA Run XX NITRO is vernoemd naar het vrouwelijke dubbele X-chromosoom

Wist je dat de PUMA Run XX NITRO vernoemd is naar het vrouwelijke dubbele X-chromosoom? De hardloopschoen zorgt voor een onwijs hoog loopcomfort, aangezien het model volledig af is gestemd op de vrouwelijke voet.

Een aantal opmerkelijke specificaties

PUMA creëert met de PUMA Run XX NITRO een specifieke leest voor hardloopschoenen voor dames. Deze leest is afgestemd op de vrouwelijke voet: namelijk de vorm, pasvorm en contour. De pasvorm van de PUMA Run XX NITRO omsluit de voeten bij de boog, wreef en hiel. Ook is de tussenzool speciaal ontworpen voor de vrouwelijke voet. Het model heeft een versmalde hiel, lagere wreef, is aangepast aan de boogverhouding van vrouwen en de prototypes zijn uitvoerig getest door vrouwelijke loopsters.

Ondersteuning bij iedere stap die je zet

Opvallend aan de PUMA Run XX NITRO, is de innovatieve RUNGUIDE technologie. Dit is een rand met stevige dichtheid en zorgt ervoor dat de voeten tijdens iedere stap gecentreerd blijven. Dit zorgt voor veel ondersteuning bij iedere stap die je zet en de stabiliteit voor langere afstanden wordt verhoogd.

Bekende PUMA technologieën

Natuurlijk heeft PUMA verschillende bekende technologieën verwerkt in de PUMA Run XX NITRO. PUMAGRIP zorgt voor duurzaamheid voor vele kilometers op de weg, biedt voldoende tractie voor elk oppervlak en de grip is geoptimaliseerd voor regenachtige dagen. INNOPLATE is een innovatieve plaat, gemaakt om te fungeren als een hefboom voor maximale energieoverdracht bij het afzetten. Hierdoor wordt de loopefficiëntie geoptimaliseerd.

Koele voeten tijdens de warmste dagen van het jaar

Zodra de temperaturen beginnen te stijgen, is verkoeling belangrijker dan ooit. Waarschijnlijk let je hier al goed op door ventilerende hardloopkleding te dragen en voldoende te drinken. Heb je ook al eens een keer kritisch naar je hardloopschoenen gekeken? PUMA heeft de COOLADAPT-technologie verwerkt in de Run XX NITRO. De speciale nylon koelgaren houden je koel bij temperatuurstijgingen. De hardloopschoenen bieden een uitzonderlijke vochtregulatie, hebben een hoog ademend vermogen en de specifiek ontworpen stofsamenstelling verhoogt het verkoelende effect.