Puma hardloopschoenen

19 March 2021
Puma hardloopschoenen

Maak kennis met de gloednieuwe collectie hardloopschoenen uit het PUMA Nitro Pack. In dit artikel lees je alles over de drie belangrijkste modellen van het merk: de PUMA Deviate Nitro, PUMA Velocity Nitro en PUMA Liberate Nitro.

Comfort staat centraal in de collectie PUMA hardloopschoenen

De collectie  PUMA hardloopschoenen staat vooral in het teken van veel loopcomfort en het maken van snelheid. Dit betekent dat ieder model licht aanvoelt, luchtig is en superieure tractie op droge terreinen en natte terreinen biedt. Het merk combineert een lichtgewicht ontwerp met innovatieve hardlooptechnologie zodat jij je volledig op je nieuwe beste tijd kunt richten

PUMA Deviate Nitro

De PUMA Deviate Nitro is een neutrale hardloopschoen, ontworpen voor lange, snelle runs en voor zeer langzame, gemakkelijke trainingen. Ongeacht of je op je hiel, voorvoet of middenvoet landt, het zorgt voor een grote stabiliteit bij elke stap. De Deviate Nitro is een fijne hardloopschoen voor degene die het tempo wil verhogen over langere afstanden en van enorm comfort wil genieten.

PUMA Velocity Nitro

 

Snelheid staat centraal in de PUMA Velocity Nitro. PUMAGRIP rubber biedt hoge tractie en het lichtgewicht, responsieve NITRO FOAM demping ondersteunen jou terwijl je ernaar streeft topprestaties te leveren. Daarnaast voelt het bovenwerk erg comfortabel aan en de reflecterende details vergroten je zichtbaarheid op de weg

PUMA Liberate Nitro

Korte afstanden loop je op de PUMA Liberate Nitro. Deze neutrale allrounder is de luchtigste hardloopschoen van het merk en heeft een vochtafvoerend bovenwerk van mono-mesh. Het bovenwerk van mesh is gestructureerd maar ademend, en de hielkraag biedt de juiste hoeveelheid demping en ondersteuning om de voet vast te zetten. Het voelt hierdoor als een snelle schoen, ook al is het meer een alledaagse allrounder.