Alles over de Puma Deviate Nitro 2

11 February 2023
Alles over de Puma Deviate Nitro 2

Laat je remmen los en houd je vooral niet in, want met de lichtgewicht Puma Deviate Nitro 2 ga je moeiteloos van 0 naar 100% in slechts een paar seconden. Sneller lopen ging nog nooit zo gemakkelijk. Met een paar noemenswaardige updates loopt de Deviate Nitro 2 vele malen beter dan zijn voorganger en rond jij je dagelijkse trainingen sneller af. Zo houd je meer tijd over voor al je andere hobby’s.

Nu ook met NITRO-ELITE foam

De Deviate Nitro 2 heeft al het goede van de eerste versie met een paar updates om ‘m nog beter te maken. De tussenzool van de tweede versie is uitgerust met het high performance NITRO Elite-schuim, waar zijn voorganger alleen nog maar het NITRO-schuim had. De Elite versie van dit schuim zorgt voor topresponsiviteit in een erg lichtgewicht pakket. Pas na pas geniet je van maximale demping, een wolkenachtige landing en een flinke bounce voor kilometers loopplezier.

Geniet van een stevige grip

Op verschillende ondergronden biedt deze schoen een zeer stevige en betere grip, zodat jij je volle aandacht bij je snelheid en de omgeving houdt. Je voet zit stevig maar comfortabel ingepakt met gerichte PWRTAPE verstevigingen aan de bovenzijde om het zwikken van de enkel te voorkomen. Met een vernieuwde voering is slippen met je hiel verleden tijd en dankzij de lichtere, asymmetrische basis ben jij elke afstand de baas.

Ook je rondes in de regen voelen erg steady aan. Het profiel van de schoen biedt een stevige grip, perfecte tractie en voorkomt het wegglijden en slippen op natte wegen. Dus ook op regenachtige dagen valt je rondje niet in het water.

Meer POWER

And last but not least. De Deviate Nitro 2 heeft een verbeterde PWRPLATE en geeft je de power om nog sneller weg te komen bij de aanzet. De innovatieve koolstofcomposietplaat zit over de gehele lengte van je schoen, waardoor je heel natuurlijk van pas naar pas veert. Of je nu zoekt naar een hardloopschoen voor de 5K, 10K, een halve of hele marathon de Puma Deviate Nitro 2 is de ideale partner voor elke afstand en biedt je dagelijks een extreem voortstuwende rit. 

Shop hier de Deviate Nitro 2 voor heren en voor dames.

De Puma Deviate Nitro 2 op een rij:

  • - Soort afwikkeling: Neutraal
  • - Geschikt voor: op de weg
  • - Gewicht: 260 gram mannen / 216 gram vrouwen
  • - Materiaal bovenwerk: Ademend bovenwerk van mesh
  • - Materiaal tussenzool:NITRO Elite-foam
  • - Heel drop: 6 mm