Meer inzicht in jouw dagelijkse activiteiten met een Polar A370

2 May 2018
Meer inzicht in jouw dagelijkse activiteiten met een Polar A370

Polar A370 running watch

De Polar A370 is officieel een activity tracker waardoor het geen sporthorloge is. Het uiterlijk is te vergelijken met andere activity trackers. Ondanks dat de Polar A370 een activity tracker is en geen sporthorloge doet dit horloge, voor de meeste sporters, zeker niet onder voor een sporthorloge. Dit komt doordat het horloge uitgebreide functies en opties heeft. Het horloge is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar dagelijkse activiteiten. Dit kan gekoppeld worden aan de lichamelijke conditie en de mogelijkheid om je eigen hartslag in de gaten te kunnen houden.

Het kunststoffen horlogebandje is te verkrijgen in verschillende kleuren en voelt zacht aan. Het scherm is rechthoekig en heeft scherpe en heldere kleuren. Je sluit je horloge via een gespje om je pols. Het display staat altijd in slaapstand behalve als je het naar je toe beweegt of op een knopje drukt.

Functies Polar A370

Op de Polar A370 zitten verschillende opties en functies. De belangrijkste zullen we nu kort bespreken.

Waterdicht
De Polar A370 is tot dertig meter diep waterdicht. Je kan het horloge in principe dus altijd dragen. De ingebouwde hartslagmeter werkt onderwater niet. Wil je dit toch graag weten? Dan kan je het beste een borstband kopen waarmee je wel kan zwemmen.

Eindoordeel

Het horloge biedt allerlei mogelijkheden en is daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Het helpt je om in beweging te komen en gemotiveerd te blijven. Het grootste voordeel van de Polar A370 is dat het waterdicht is en je het dus altijd kan dragen!

Je hebt heel veel informatie gekregen over de Polar A370. We sommen hier nog een keer alle voordelen op!
+ In verschillende kleuren verkrijgbaar
+ Al je activiteiten worden bijgehouden, zelfs als je slaapt
+ Ingebouwde hartslagmeter
+ Waterdicht tot wel dertig meter

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar Polar A370? Bekijk dan eens assortiment en bekijk de Polar A370!

Polar hardloophorloge A370