Nieuw: On Cloudsurfer

23 March 2023
Nieuw: On Cloudsurfer

 

In de wolken van de nieuwste On Cloudsurfer hardloopschoen

Zachter dan ooit! De On Cloudsurfer is toegevoegd aan de On-familie en stelt niet teleur. Uitgerust met On’s nieuwste technologieën kun je rekenen op een ongekende demping. Of je nu een 5 kilometer loopt of een halve marathon, deze nieuwste aanwinst zal altijd een heerlijke comfortabele run bieden. Lees snel hoe de On Cloudsurfer een unieke combinatie biedt van comfort en prestaties die indruk zal maken op elke hardloper!

Een uitzonderlijke demping waar je u tegen zegt

Ervaar de meest gedempte landing ooit van een On-schoen. De tussenzool heeft een flinke metamorfose gekregen om niets aan het toeval over te laten. Dankzij de geavanceerde CloudTec Phase™-tussenzool ervaar je stap na stap een actieve demping en ongekende responsiviteit zoals je die nog nooit eerder hebt gevoeld. Door de wolkvormige-zool in combinatie met een fijne rocker worden je voeten zo goed mogelijk van hiel naar teen begeleid voor een uiterst soepele looppas.

Kilometer na kilometer een heerlijk comfort!

Niets gaat boven een heerlijk comfort tijdens je alledaagse trainingen. De On cloudsurfer heeft een heerlijke fit die speciaal is afgestemd op jouw wensen. De voorgevormde hiel en zool zorgen dat je voet diep in de schoen zit en deze niet gaat schuiven tijdens je favoriete runs. Afgewerkt met een tong van heerlijk zacht materiaal en een ademend bovenwerk kun je kilometers lang genieten van ultiem comfort. De speciaal rubberen buitenzool biedt genoeg grip om elke ondergrond te bedwingen, en de veelzijdigheid van elke training aan te kunnen!

Op een betere toekomst

Als je dacht dat het niet beter kon, dan heb je het mis! Streven naar een betere en duurzame toekomst staat steeds vaker hoog op de agenda. En zo ook bij On. Het ontwerp van de schoen is gericht op duurzaamheid, waarbij gebruik is gemaakt van minstens 30% gerecycled materiaal en waterbesparende dope-dye-technologie. Loop kilometers lang in de wolken en geniet van een sensationele demping met ultiem comfort, waarbij je ook nog eens een steentje bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Beter ga je het voorlopig niet krijgen!

Shop hier de On Cloudsurfer 2 voor dames en voor heren.

De On Cloudsurfer op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond:
Road
Gewicht:
Dames ca. 204g / Heren ca. 244g
Materiaal bovenwerk:
Ademend bovenwerk  
Materiaal tussenzool:
CloudTec Phase™-tussenzool 
Heel drop: 10mm