Nieuw binnen: On Cloudrunner 2

16 May 2024
Nieuw binnen: On Cloudrunner 2

Geen slechte runs meer met de On Cloudrunner 2 die klaar staat om je te laten zweven! Deze gloednieuwe hardloopschoen is er voor elke training en belooft serieuze ondersteuning vanaf het moment dat je voet de grond raakt. Aan comfort kom je niets tekort dankzij de iconische 14 Cloud-elementen die je laten genieten van een gigantische bounce bij elke stap die je zet. Met een volledig duurzaam en ademend bovenwerk kunnen je voeten waanzinnig ventileren én draagt het ontwerp bij aan een groenere toekomst. Ben je klaar voor een flinke boost voor je zelfvertrouwen? Dan is deze schoen jouw perfecte match!

In deze review delen we de highlights van de On Cloudrunner 2 en voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 10 mm
Gewicht: M 290 g/ V 230 g
Materiaal bovenwerk: Engineered mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: CloudTec®-demping, Helion™ superfoam
Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool

Highlights van de On Cloudrunner 2

  • Meer ondersteuning: Hardlopers die op zoek zijn naar extra stabiliteit kunnen rekenen op deze schoen. Dankzij de ondersteunende TPU hielclip wordt de hiel stevig op zijn plek gehouden, zodat je voet niet naar binnen of buiten kantelt. Hierdoor ervaar je een fijn lockdown gevoel tijdens het hardlopen.
  • Extra comfort en demping gaan perfect samen: Ook is de tussenzool geüpgraded met het Helion™ Superfoam en de bekende CloudTec®-demping. Deze 14 Cloud-elementen zorgen samen met het schuim voor een fijne demping én vangt de klappen op voor een comfortabel gevoel.
  • Lichtgewicht en gerecycled bovenwerk: Het bovenwerk bestaat volledig uit een gerecyclede meshstof dat superlicht is en op gerichte plekken goed ventileert. Zo blijven je voeten heerlijk fris en koel tijdens het hardlopen.
  • Verbeterde rubberen slijtzool: Dankzij een nieuw tractiepatroon op de buitenzool kun je rekenen op meer grip en wordt voorkomen dat steentjes vast gaan zitten onder de schoen. Zo behoud je dat vertrouwde gevoel op elk moment van je run.
  • Meer duurzaam ontwerp: Deze schoen draagt bij aan een betere toekomst dankzij een ontwerp dat voor 30% uit gerecyclede materialen bestaat. Het bovenwerk is namelijk voor 100% gemaakt van een gerecyclede meshstof en ook de inlegzool is voorzien van duurzame materialen.

Conclusie

De On Cloudrunner 2 geeft jou een boost aan zelfvertrouwen tijdens iedere run! Of je nu een korte intervalrun wilt doen of je gaat voor de lange duurloop, deze ondersteunende schoen staat garant voor een comfortabele hardloopervaring.

Met een tussenzool die voorzien is van het Helion™ Superfoam en CloudTec®-dempingstechnologie zijn er geen slechte runs meer, maar alleen zwevende prestaties. De 14 Clouds werken perfect samen om je een flinke dosis comfort te bieden, terwijl de TPU hielclip je maximale stabiliteit biedt en voor een prettig lockdown gevoel zorgt tijdens het hardlopen.

Dankzij het lichtgewichte en gerecyclede bovenwerk blijven je voeten fris en koel, en een verbeterde buitenzool geeft je grip en ondersteuning op elk moment. Dus maak je klaar voor een flinke bounce tijdens je runs zodat je zweeft over het asfalt.