Nieuw binnen: On Cloudeclipse

2 November 2023
Nieuw binnen: On Cloudeclipse

Comfort krijgt een nieuwe betekenis met de nieuwste aanwinst van On “De Cloudeclipse”. Deze hardloopschoen lijkt qua looks op de Cloudsurfer maar is uitgerust met de dikste tussenzool die On ooit heeft gemaakt. Verleng je dagelijkse run, afstandsrun of herstelrun gerust met een extra kilometer, de Cloudeclipse stelt je absoluut niet teleur en dit is waarom.

Wat heeft de On Cloudeclipse allemaal in huis?

Maximale demping is maximaal genieten

Klaar voor next-level comfort? De Cloudeclipse is uitgerust met de allerdikste tussenzool ooit en laat de impact van het harde asfalt op je gewrichten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hoe dit werkt? De gouden combinatie van Helion™-superfoam en een dubbele laag CloudTec Phase®-demping zakt tijdens de landing wolk voor wolk in en vangt daarmee de schokken van het asfalt voor je op. Hoe jij dit ervaart? Een wolkachtige landing na elke pas, opgevolgd door een ongekend vloeiende overgang elke keer weer. Geloof ons je gewrichten zijn je eeuwig dankbaar en je benen blijven langer fris. Plak er gerust een extra kilometer aan en geniet van een sneller herstel.

Duurzaam met het Dope-dyed mesh bovenwerk

De Cloudeclipse scoort niet alleen hoog op looks, ook heeft de schoen een duurzaam karakter. Wanneer jij met je hoofd in de wolken de meest verre afstanden overbrugt zitten je voeten stevig en zacht vast in een dope-dyed geverfd bovenwerk. Voor het kleurproces van het garen is er bij deze verftechniek 90% water minder nodig dan bij standaard verftechnieken en vermindert hiermee waterverspilling. En dat is niet alles. Het garen is zelf ook van 100% gerecycled polyester gemaakt.

Extra stabiliteit met het flexibele Speedboard® en veilige pasvorm

Laat je gedachtes gerust afdwalen. De Cloudeclipse biedt je de benodigde stabiliteit voor zorgeloze kilometers. Met een flexibel Speedboard® profiteer je van extra stabiliteit en begeleiding, zodat je moeiteloos de juiste kant uitgaat. Het bovenwerk met functionele borduursels biedt extra ondersteuning terwijl de ingebouwde tong je voeten op zijn plaats houdt. Een totaalpakket voor optimale controle zonder dat je er erg in hebt.

Conclusie

De On Cloudeclipse staat garant voor bergen aan comfort voor korte, middellange tot de meest lange runs. De schoen is uitgerust met een dikke laag superfoam voor ongekend zachte landingen en biedt stabiliteit daar waar je het nodig hebt. Vind je dit té veel foam dan is de On Cloudsurfer een goed alternatief, maar wil jij eindeloos genieten dan is de On Cloudeclipse jouw nieuwe favoriet tijdens een langzame duurloop of ronde door de wijk.  

De On Cloudeclipse op een rij:

  • Soort afwikkeling: Neutraal
  • Soort training: Marathon, halve marathon, dagelijkse runs, lange afstand, korte afstand
  • Ondergrond: Road
  • Gewicht: M 285 g / V 240 g
  • Heeldrop: 6 MM
  • Materiaal bovenwerk: Mesh
  • Materiaal tussenzool: Helion™ superfoam / dubbele laag CloudTec Phase®-demping