Nieuw binnen: Nike Structure 25

1 September 2023
Nieuw binnen: Nike Structure 25

Stability where you need it, cushion where you want it.

Nike running viert feest. Met de vernieuwde Nike Structure blaast met de nieuwste versie 25 kaarsjes uit. Deze hardloopschoen is niet weg te denken uit de zeer uitgebreide Nike running collectie. Al 25 jaar is het dé ondersteunende schoen uit de collectie maar toch gaat het na bijna een kwart eeuw zeker met de tijd mee. In deze blog nemen we je mee in alle highlights en updates van deze klassieke Nike running schoen.

Wat is er nieuw aan deze schoen

De nieuwste Structure heeft drie belangrijke kenmerken. Allereerst het bovenwerk dat nog beter ademt dan zijn voorganger. Het bestaat namelijk nu nog enkel uit een laag mesh. Ook is het bovenwerk in de voorvoet nog wat ruimer, maar is het juist versterkt rond de middenvoet. Daarnaast zijn de hak en tong extra zacht wat zorgt voor extra comfort.

Daarnaast is ook de demping in de schoen flink verbeterd. De zool is dikker geworden dan zijn voorganger met een gelijkblijvende heeldrop van 10mm. Hierdoor wordt de schoen wel wat zwaarder dan de voorganger. Ook is er gebruik gemaakt van het vernieuwde Cushlon 3.0-foam dat zachter is en comfortabeler aanvoelt dan de voorganger.

Als laatste, en voor een support schoen natuurlijk het belangrijkste, is de verbeterde ondersteuning. Door een vernieuwde combinatie van gerichte en stevigere ondersteuning en strategisch geplaatste demping voelt de schoen bij iedere stap stevig aan.

Conclusie

Al met al kunnen we dus we concluderen dat de Nike Structure 25 een behoorlijke verandering heeft ondergaan ten opzichte van de voorganger. Toch zorgt de schoen nog altijd voor voldoende ondersteuning met veel demping. Hierdoor wordt de schoen wel relatief zwaar. Toch blijft de Nike Structure 25 de ideale trainingspartner voor je dagelijkse rondje of lange duurlopen. De basis voor de komende 25 jaar Nike Structure is hiermee dus weer gelegd.

Bekijk hier de hele collectie van Nike Structure hardloopschoenen.

De Nike Structure 25 op een rij:

Soort afwikkeling: Support
Ondergrond: Road
Heeldrop: 8 MM
Materiaal bovenwerk: Mesh
Materiaal tussenzool: Cushlon foam